Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Sousa - Ruud. Pronosticuri ATP Sao Paolo

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Sousa si Ruud, de la ATP Sao Paolo, la o cota de 1.85.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Sousa - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portughezul joaca "mai" bine pe hard


Sousa este un lusitan in varsta de 29 de ani clasat pe locul 38 in clasamentul ATP. Are trei titluri importante in cariera, dar, surprinzator, doua dintre ele au venit pe suprafetele rapide. Este un portughez atipic, cu un joc ceva mai bun pe hard. A inceput sezonul cu un tur secund la Auckland, iar la Australian Open a avansat pana in turul III. Joao a trecut apoi pe zgura, insa n-a impresionat. Doar runda a doua atat la Buenos Aires, cat si la Rio de Janeiro. In 2017, Sousa facea semifinala la Sao Paolo.


Ruud - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Norvegianul "minune"


Ruud este, intr-adevar, din Norvegia, iar jocul sau este facut pentru jocul pe suprafetele lente. Asta pentru c-a crescut cu zgura iberica. Momentan, Casper se afla pe locul 108 ATP, dar, la 20 de ani, inca are timp sa creasca. Invins in "sferturi" la Playford (AUS), Ruud si-a incercat norocul in calificari la Melbourne, dar n-a trecut de primul tur. A pierdut primele doua partide pe zgura, la Cordoba si Buenos Aires, insa apoi a facut "sferturi" la Rio de Janeiro, venind din calificari. In runda inaugurala, l-a invins pe brazilianul Monteiro, scor 6-3, 6-4.


Sousa vs Ruud: Rezultate directe (H2H)

Cei doi s-au intalnit o singura data, saptamana trecut la Rio, iar Ruud a castigat in trei seturi.


Sousa vs Ruud: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Sousa are o cota de 1.93 la victorie, iar Ruud primeste o cota de 1.85 pentru un succes. La Rio, norvegianul a castigat cu 6-3, 3-6, 6-4, avand cifre mai bune la primul si la al doilea serviciu. Insa a acordat mai multe sanse de break. In esenta, asta se traduce in faptul ca Sousa a avut mereu game-uri complicate pe propriul serviciu, in timp ce Casper si-a castigat unele game-uri lejer, iar in altele a avut mult de furca. Ma astept la un nou duel echilibrat, dar la doar o saptamana distanta, nu cred ca cifrele se vor schimba prea mult. Statutul de favorit ii apartine acum lui Ruud, iar eu aleg sa merg pe norvegian.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.85
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 27
Calcul:
-219 RON
ROI:
-3.8 %
Pariuri:
462 / 14 / 354
Calcul:
-728 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
30 / 0 / 27
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 830
462 / 14 / 354
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ruud castiga