Sorana Cirstea — Anett Kontaveit: pronosticuri Tenis WTA Ostrava

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cirstea vs. Kontaveit.

Luni seara, 20/09/2021, nu mai devreme de ora 19:00, Sorana-Mihaela Cirstea si Anett Kontaveit vor juca in runda inaugurala a turneului WTA Tour de la Ostrava (Republica Ceha, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 3.35 @ Sorana-Mihaela Cirstea vs. 1.33 @ Anett Kontaveit!

SORANA CIRSTEA (#37 WTA)

Are parte de cel mai bun sezon din ultimii aproximativ cinci ani, ocupa un loc mai mult decat meritoriu in ierarhia mondiala de simplu, si-a trecut in palmares turneul WTA de la Istanbul (zgura) si a mai reusit o finala si la Strasbourg WTA (zgura), faza optimilor de finala la French Open (zgura), un tur trei pe iarba de la Wimbledon si cel mai recent un sfert de finala pe hardul outdoor de la Portoroz WTA (a pierdut acolo initial surprinzator ziceam in fata italiancei Jasmine Paolini, dar aceasta avea sa devina campioana).

  • VICTORII Cirstea vs. Kontaveit: nici o victorie

ANETT KONTAVEIT (#30 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Tallinn (Estonia) si are resedinta la Viimsi (Estonia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,74m si beneficiaza de suportul antrenorului Ain Suurthal! Are parte de un sezon bun de hard outdoor – saptesprezece victorii si doar noua infrangeri – iar recent si-a trecut in palmares turneul de la Cleveland WTA (abia al doilea al carierei), dupa ce in luna iunie pierduse finala de pe iarba de la Eastbourne WTA.

  • VICTORII Kontaveit vs. Cirstea: 6-4 6-4 (Poitiers ITF, 2016, hard indoor), 6-1 6-3 (Dubai Duty Free, 2020, hard outdoor), 6-4 7-5 (Dubai Duty Free, 2021, hard outdoor), 6-3 4-6 6-3 (Miami Masters, 2021, hard outdoor)

Sorana Cirstea – Anett Kontaveit: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un nou meci echilibrat intre cele doua combatante, pentru ca – zic eu – sunt de valori relativ apropiate, cu un mic avantaj moral de partea estonei gratie celor patru succesuri din tot atatea intalniri directe; un oarecare avantaj al romancei este acela ca adversara sa de astazi are doar doua partide disputate pe hard indoor in decursul ultimelor trei sezoane (o victorie – o infrangere) si nu se simte chiar in largul ei pe acest tip de suprafata (precum pe hard outdoor). Un alt avantaj pentru Sorana Cirstea este reprezentat de meciurile in plus pe care le are in picioare – aminteam si mai devreme ca zilele trecute a fost prezenta la Portoroz WTA, unde a evoluat per total bine, cu victorii la britanica Heather Watson si cehoaica Tereza Martincova si infrangere la limita la viitoare campioana Jasmine Paolini (4-6 6-4 1-6); de cealalta parte, estona Anett Kontaveit n-a mai disputat vreun meci de la US Open (cam trei saptamani). Romanca este jucatoarea mai puternica, mai agresiva in joc, poseda un prim serviciu mai percutant, dar la fel de bine stim ca acest tenis de “totul sau nimic” pe cat e de spectaculos, pe atat atrage dupa sine si multe erori nefortate; estona nu este vreun mare talent, dar compenseaza: nu risca niciodata inutil.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
Comentarii