Slovenia - Bulgaria. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.61 pentru infruntarea dintre Slovenia si Bulgaria, din cadrul Ligii Natiunilor.

Slovenia - Bulgaria. Pontul lui rossonero07

Ora 21:45 programeaza disputa dintre Slovenia si Bulgaria, din cadrul Ligii Natiunilor, ce se va desfasura pe "Stožice Stadium", acolo unde ma astept ca echipa gazda sa fie cea care va obtine cele trei puncte.


Slovenia este vazuta ca favorita de bookmakeri, fapt ce nu mira pe nimeni, ca valoare fiind usor peste adversara sa, iar de asemenea, beneficiaza si de avantajul propriului teren, acolo unde este greu de invins, suporterii jucand si ei un rol important deseori. Slovenii au ratat calificarea la campionatul mondial din aceasta vara, avand in vedere faptul ca au terminat pe pozitia a patra in grupa F din preliminarii, sub Anglia, Slovacia si Scotia. De la dizolvarea Iugoslaviei, Slovenia a jucat o singura data la Campionatul European, in 2000, de atunci ratand calificarea la turneu de patru ori, de doua ori ajungand la baraj, in 2004, pierzand cu Croatia, dar si in 2016, cand a fost infranta de Ucraina.


Bulgaria este cotata cu sansa a doua in aceasta disputa, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte o adversara mai buna, ce dispune de un lot ceva mai valoros, dar si mai experimentat, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. Oaspetii acestei infruntari, ca si adversarii lor, au ratat calificarea la mondialul din 2018, terminand pe treapta a patra in grupa, sub Franta, Suedia si Olanda. Nationala antrenata de Petar Hubchev este fara prezenta la EURO din 2004, de atunci ratand calificarea de trei ori.


In meciurile directe dintre cele doua, Bulgaria are un avantaj, castigand cu 3-0 in 2006, pe teren propriu, impunandu-se de asemenea si in deplasare in 2007, invingand cu 0-2. Astazi ma astept la un meci total diferit, cu Slovenia castigatoare, bazandu-ma pe valoarea sa, dar si pe faptul ca joaca acasa.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.61
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele castiga cel putin o repriza
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide