Slovan Bratislava - Rapid Viena. Pontul lui Nica

Tipsterul Legal Bet Nica nu crede că vreuna dintre echipele implicate în acest meci va scăpa fără să primească gol și ne propune un pariu cu o cotă de 1.73.

Slovan Bratislava și Rapid Viena se vor întâlni joi, 9 august, de la ora 22.05, într-un meci din prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa.


Slovan Bratislava a intrat în competiție în turul întâi și a întâlnit formația Milsami din Republica Moldova, pe care a învins-o într-o manieră categorică de două ori, cu 4-2 în deplasare și 5-0 pe teren propriu. A urmat dubla cu Balzan din Malta, când Slovan a pierdut surprinzător cu 2-1 în deplasare, dar s-a impus cu 3-1 pe teren propriu.


Slovan Bratislava folosește de obicei 5-6 străini în primul unsprezece, doi dintre ei fiind spanioli și alți doi olandezi, titulari aproape meci de meci. 


Slovan joacă în ultima vreme într-un sistem 4-1-3-2, care s-a dovedit că duce echipe mereu spre gol, dar în același timp crează și fisuri în apărare. 


Observăm că în aceste 4 partide europene, Slovan a primit goluri în 3 dintre ele, chiar dacă adversarii au fost modești.


Rapid Viena nu a jucat niciun meci european în vara acestui an. Calificată direct în turul al treilea preliminar, gruparea ”alb-verde” a disputat mai întâi partide amicale. Bilanțul este de 3 victorii, 1 egal și un eșec (1-2 cu Hamburg).

Au urmat două partide oficiale în campionat, victorie cu 3-0 în deplasare cu Admira și remizî acasă cu Altach, scor 1-1.


Austriecii s-au întărit în compartimentul ofensiv în vara acestui an cu Andrei Ivan, sosit sub formă de împrumut de la Krasnodar. Pentru o echipă atât de cunoscută, Rapid are puțini străini în lot, mai precis 5, din care de obicei doar 2 sau 3 joacă titulari. Echipa are un stil de joc asemănător cu cel al formațiilor din Bundesliga, bazat pe calitățile fizice ale fotbaliștilor, pe pase foarte multe în adâncime și pe multe șuturi expediate spre poartă.


Cred că Rapid va încerca să marcheze la Bratislava pentru a-și asigura un retur mai liniștit. Și chiar sunt convins că va reuși. În același timp nu cred că va scăpa fără să primească gol, iar eu voi miza pe pronosticul ”ambele echipe înscriu”.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe înscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide