Slovacia — Rusia: pont pentru un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, la o cotă de 1.88.

Meciul Slovacia - Rusia este programat marți, 30 martie, la ora 21.45, pe stadionul din Trnava.

Slovacia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Început ezitant de preliminarii pentru Slovacia. Echipa antrenată de Stefan Tankovic este în așteptarea primului succes, deși în primele 2 meciuri a jucat cu Cipru și Malta. Au fost 2 rezultate de egalitate în fața celor mai slabe formații din această grupă și Slovacia este pe locul 4. În fața Maltei, slovacii au fost la un pas de o înfrângere surprinzătoare. Naționala antrenată de omul care a adus Cupa României la Craiova Devis Mangia, Malta a condus cu 2-0 la pauză, dar Slovacia a smuls un punct. Meciul a fost echilibrat, cu 4-4 raportul șuturilor pe poartă.  După 0-0 în Cipru, Slovacia a pierdut 2 jucătoti esențiali. Portarul lui Newcastle Dubravka și mijlocașul lui Koln Duda s-au accidentat. Niciunul nu va putea evolua marți seară.

Rusia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rușii au început perfect această campanie de calificare la Mondialul din 2022. 3-1 în Malta și 2-1 cu Slovenia au arătat că Rusia este pregătită să se lupte cu vicecampioana mondială Croația pentru calificarea directă la turneul final din Qatar. Dzyuba este în formă excelentă. Puternicul atacant de la Zenit a dat 3 goluri în aceste 2 victorii și se anunță cel nai periculos om pentru defensiva slovacă. În ultimele 9 deplasări, Rusia are 6 victorii și demonstrează în aceste preliminarii că și-a revenit după o perioadă mai slabă în 2020. Selecționerul Cherchesov a mizat în primele 2 victorii din această grupă pe experiența unor veterani și o va face din nou la Trnava.

Slovacia - Rusia Cote la pariuri si ponturi pariuri

Rusia este echipa care a început mai bine această grupă și care are la dispoziție cei mai în formă jucători. Slovacii s-au chinuit și cu Cipru și cu Malta. De aceea, pontul meu pentru partida de luni seară este: Victorie Rusia. Betano oferă pentru această alegere o cotă de 1.88.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 10
Calcul:
-485 RON
ROI:
-28.5 %
Pariuri:
72 / 2 / 75
Calcul:
-2 030 RON
ROI:
-13.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
7 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 75
Calcul
ROI: -13.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Rusia