Slovacia - Danemarca. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida amicala dintre Slovacia si Danemarca, la o cota de 1.55.

Slovacia - Danemarca. Pontul lui Paul

Miercuri, de la ora 21:45, pe "City Arena Trnava", avem amicalul dintre Slovacia si Danemarca. Jucatorii oaspeti sunt in conflict cu federatia, asa ca Danemarca s-ar putea prezenta la acest duel cu un "altfel" de lot.


Slovacia a ratat participarea la play-off-ul pentru Cupa Mondiala din Rusia, asta desi a terminat pe locul 2 in grupa F, dupa Anglia. Insa cele 12 puncte stranse cu celelalte cele mai bine clasate 4 nationale n-au fost suficiente pentru un loc in play-off, Slovacia fiind singura formatie de pe pozitia a 2-a care n-a luat parte la aceste meciuri. Skrtel, capitanul Slovaciei, a declarat ca a auzit zvonurile cum ca danezii vor veni cu multi jucatori amatori, insa el si restul colegilor sai se concentreaza exclusiv pe ce au ei de facut.

Si Ján Kozák a vorbit despre acest meci inedit, dar a spus clar ca formatia sa va avea aceeasi pregatire si atitudine indiferent de ce fel de adversar va avea in fata.


Danemarca a fost la Mondial, jucand chiar in optimile de finala. Insa acest scandal pentru drepturile de imagine a facut ca nationala condusa de Age Hareide sa fie in pericol chiar sa fie suspendata de UEFA. Asta daca Danemarca nu se va prezenta la meci. Insa Federatia va trimite 11 jucatori pe teren, chiar daca ii va lua de la futsal. Daca titularii obisnuiti nu vor ajunge la un acord pana la ora meciului, atunci nici Hareide nu va fi pe banca.


Ambele formatii au in weekend meciuri de Nations League, deci acest duel, desi important in vederea pregatirii debutului in noua liga "impusa" de UEFA, nu are o mare semnificatie. Este amical, asa ca danezii isi permis sa traga de timp. Insa trebuie sa puna si ceva nume importante in lot, pentru a nu se face de ras. Cota scade dramatic, probabil miercuri dupa-amiaza va fi sub 1,10, daca zvonurile se vor dovedi adevarate.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 3 / 47
Calcul:
-153 RON
ROI:
-1.4 %
Pariuri:
670 / 23 / 492
Calcul:
+448 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
57 / 3 / 47
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1190
670 / 23 / 492
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Slovacia castiga
Comentarii
1
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide