Slavia Sovia - Hajduk Split. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu bazat pe goluri pentru disputa dintre Slavia Sofia si Hajduk Split, din preliminariile Europa League.

Slavia Sovia - Hajduk Split. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, incepand cu ora 19:00, se va juca meciul dintre Slavia Sofia si Hajdul Split, ce se va desfasura pe "Stadionul National Vasil Levski", acolo unde ma astept ca reusitele sa vina la ambele porti.


Slavia Sofia este cotata cu sansa a doua in aceasta infruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara mai puternica. In acest sezon, "albii" au inceput inca din primul tur al preliminariilor Europa League, acolo unde au dat piept cu modesta Ilves, din Finlanda, pe care au invins-o atat in tur, cat si in retur, impunandu-se cu 3-1 la general. Echipa pregatita de Zlatomir Zagorčić si-a inceput aventura si in campionatul intern, acolo unde, in prima etapa a remizat cu Beroe, urmand apoi o victorie spectaculoasa in fata celor de la Lokomotiv Plovdiv, castigand cu 2-4.


Hajduk Split de partea cealalta, este fara indoiala o echipa mai buna, dar si mai experimentata, fapt pentru care in aceasta infruntare este cotata cu prima sansa la casele de pariuri, avand ce-i drept resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv, chiar daca joaca in deplasare. Croatii au jucat de cateva ori in grupele competitiilor europene, ultima data in 2010, de atunci esuand de fiecare data in preliminarii, in ultimii patru ani ajungand mereu in play-off, pierzand de fiecare data. Trupa lui Željko Kopić vine dupa o infrangere usturatoare suferita pe terenul celor de la Osijek, acolo unde a pierdut cu un neverosimil 4-1.


Slavia Sofia va cauta cu disperare victoria, fiind singura metoda prin care se poate califica, in timp ce Hajduk Split ca incerca cu siguranta sa isi apere rezultatul din tur, astfel ca ma astept la un meci in care golurile vor veni la ambele porti.

 

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe marcheaza