Slavia Praga - Dortmund: Ponturi Champions League

Un duel cu potential de goluri multe!

Praga a inceput perfect in “grupa mortii”

Slavia Praga: Informatii despre echipa, forma de moment

Slavia Praga arata excelent in acest sezon. Echipa merge perfect pe toate planurile si este fara infrangere intr-o partida oficiala. In campionat, Praga tocmai ce a invins-o pe Mlada Boleslav cu scorul de 1-0 si isi continua marsul spre un nou titlu in Cehia. In cupa, echipa lui Nicolae Stanciu a facut instructie cu Vysehrad, dupa un 8-0 in fata propriilor suporteri. Desi fac parte dintre grupa cu Dortmund, Barcelona si Inter, suporterii spera la minuni. Slavia Praga a fost aproape de o victorie pe Giuseppe Meazza, dupa ce a condus pana in prelungiri cu scorul de 1-0. Inter a reusit sa egaleze intextremis, insa ramane evolutia solida a cehilor.

  • ABSENTI: I. Traore (accidentat)

Dortmund: Informatii despre echipa, forma de moment

Dortmund vine in acest moment dupa 3 remize consecutive. Ultimul succes a avut lot la mijlocul lunii Septembrie, dupa un 4-0 in Bundesliga, contra celor de la Leverkusen. Mai apoi, Borussia a primit vizita Barcelonei si a remizat cu scorul de 0-0, dupa ce Marco Reus a ratat un penalty. Imediat dupa rezultatul de egalitate cu catalanii, cei de la Dortmund au remizat pe terenul celor de la Frankfurt, scor 2-2. Tot 2-2 a fost si in weekend, pe Signal Iduna Park, in fata celor de la Werder Bremen. Borussia va evolua pentru prima oara in istorie intr-o partida oficiala cu Slavia Praga.

  • ABSENTI: N. Schulz (accidentat)

Slavia Praga - Dortmund : Concluzii si Pronostic

Slavia e o echipa muncitoare si disciplinata tactic, iar pe teren propriu sunt convins ca poate pune probleme oricarei echipe. Dortmund are o misiune foarte dificila astazi, la fel cum vor avea si Inter cu Barcelona. Cred ca cehii au puterea de a marca in fata unui stadion plin, insa la fel de bine poate puncta si Dortmund, prin calitatea individuala a jucatorilor de atac.

 

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 19
Calcul:
-381 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
648 / 8 / 460
Calcul:
-5 378 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
648 / 8 / 460
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
ambele echipe marcheaza