Slask — Paide: pronosticuri fotbal Europa Conference League

Acțiune

Spectacolul total din primul meci are mari sanse sa se repete, avand in vedere ca Paide vine in Polonia dornica sa faca ce poate pentru a anula avantajul minim al celor de la Slask.

Joi, de la ora 22:00, la Wroclaw, Slask primeste vizita estonienilor de la Paide, in mansa retur a primului duel din Conference League. Polonezii au castigat cu 2-1 in meciul tur.

Slask: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Conform caselor de pariuri online avem deja o echipa favorita si aceasta este Slask. Are o cota mult mai buna, ea fiind si echipa care provine dintr-un fotbal ceva mai dezvoltat, ceea ce s-a vazut si in tur. A reusit sa se impuna cu 2-1, asta dupa ce a controlat mare parte din joc. Pe de alta parte, nu a inceput sezonul si asta poate ca si-a pus usor amprenta asupra primului duel pe care l-a avut in editia 2021-2022 a sezonului competitional.

Paide: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Fotbalul in Estonia este unul modest, rareori se intampla sa vedem echipe mai sus de turul al doilea al oricarei competitii europene. Cu alte cuvinte, faptul ca Paide a pierdut in disputa tur nu este o intamplare. Acum joaca pe teren strain si cum nu se descurca deloc bine in asemenea dueluri este normal sa ii ofere statut de outsider. Totusi, desi a inscris in prima partida, sa nu omitem ca a fost un autogol si ea nu a prea avut vreun merit la acel gol. De asemenea, 1 este numarul de suturi care si-au atins tinta. 

Slask – Paide: cote la pariuri si ponturi pariuri

In mod normal Slask nu are de ce sa-si faca griji. Asa cum am spus si anterior, provine dintr-un fotbal dezvoltat, joaca meciul decisiv pe terenul propriu si nu vad o problema in a inscrie singura cel putin trei goluri in fata unei echipe care nu are voie sa joace cu garda jos, ci trebuie sa atace pentru a anula acel avantaj minim pe care il au polonezii.

Ponturi
Peste 2,5 goluri
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 2,5 goluri
100%
16 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 16

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token