SK Brann - IK Start. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu special la o cota de 1,60 din Norvegia Eliteserien, pentru duelul dintre Brann si Start.

Dupa o pauza de cateva saptamani campionatul din Norvegia Eliteserien isi reia parcursul, acum fiind in fata etapei cu numarul 17. Eu m-am oprit asupra meciului care va inchide etapa, unul cat se poate de dezechilibrat din punctul meu de vedere, intre liderul Brann cu 35 de puncte si Start, echipa de pe locul 15 al clasamentului cu doar 14 puncte acumulate.


Dupa doi pasi consecutivi gresiti Brann isi vede amenintata prima pozitie de catre Rosenborg, care de pe locul 2, sta la panda la doar 2 puncte distanta. In aceasta etapa insa, sunt de parere ca ei nu au alta varianta decat victoria si pot spera sa se distanteze fata de urmaritoarea sa principala, care are o deplasare mult mai dificila pe terenul celor de la Ranheim. Brann nu a avut un parcurs perfect acasa, insa a fost o echipa destul de solida dupa cele 4 victorii, 2 remize si 1 singura infrangere, cu un golaveraj de 10/5.


De partea sa, Start este echipa de pe prima pozitie retrogradabila, este drept inca cu sanse mari de salvare tinand cont ca pana la locul 11 este o distanta de doar 3 puncte. Insa cred ca ei vor trebui sa isi conserve energia si sa isi concentreze eforturile asupra meciurilor urmatoare, tinand cont de parcursul extrem de slab din deplasare de-a lungul acestui sezon - nicio victorie, 1 singura remiza si alte 6 infrangeri, cu un golaveraj dezastruos de 2/16.


In meciul tur Brann s-a impus pe terenul lui Start cu scorul de 0-1.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
SK Brann marcheaza prima si castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide