Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Sheffield United – Fulham: predictii fotbal Premier League

Sheffield si Fulham alearga dupa primele lor puncte din acest sezon.

Duminica, ora 14:00, Sheffield si Fulham se infrunta intr-un joc al rundei cu numarul 5 din Premier League.

Sheffield United: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Are parte de un start de sezon pe care nu si-l dorea. United a pierdut deja primele meciuri disputate si este una dintre cele  trei formatii care au 0 in dreptul punctelor acumulate. Este si echipa cu cele mai putine goluri inscrise, sabiile reusind sa trimita o singura data mingea in plasa echipelor pe care le-a intalnit. S-a intamplat asta in meciul din runda anterioara, atunci cand McGoldrick a redus din handicap, in Arsenal – Sheffield United 2-1. Partea mai putin buna este ca revine acasa, unde presunea ete mai mare si undenu a reusit inca sa inscrie.

  • Echipa probabila: Ramsdale – Basham, Ampadu, Robinson – Baldock, Berge, Lundstram, Osborn, Stvens – McBurnie, Brewster
  • Accidentati: Lys Mousset, Jack o Connell

Fulham: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Aceeasi situatie o are si Fulham, echipa care a reusit sa promoveze la inceputul acestui sezon. Echipa londoneza este ultima in acest moment, cu 0 puncte si -8 in dreptul golaverajului. Are probleme in a stopa atacurile adversarilor si asta o aduce pe 2 in clasamentul echipelor cu cele mai slabe defensive. Chiar in etapa trecuta a reusit sa fie egala lui Wolves pentru aproximativ o ora de joc, dar intr-un final a sfasit prin a pierde, 0-1. Acela a fost unul dintre cele doua jocuri disputate pe teren strain, acolo unde a mai bifat cun 3-4 cu o alta proaspat promovata, Leeds United.

  • Echipa probabila: Areola – Tete, Ream, Marchand, Robinson – Reed, Anguissa – Aina, Loftus-Cheek, Bryan – Mitrovic 
  • Accidentat: Joachim Andersen 

Sheffield United - Fulham: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

O sa ie un duel mai mult decat interesant pentru ca se intalnesc singurele formatii care au jucat 4 meciuri si nu au reusit sa obtina vreun punct. Acest aspect ar putea conta si lucrul acesta sa isi puna amprenta asupra rezultatului final. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.68
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 1 / 43
Calcul:
-752 RON
ROI:
-6.9 %
Pariuri:
1640 / 30 / 1014
Calcul:
-8 439 RON
ROI:
-3.1 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
65 / 1 / 43
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2687
1640 / 30 / 1014
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 goluri