Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Shamrock Rovers – AC Milan: pronosticuri fotbal Europa League

AC Milan joaca primul sau meci oficial in fata unei formatii neinvinse in acest sezon.

Joi, de la ora 21:00, pe Tallaght Stadium, Shamrock infrunta AC Milan, in turul II din calificarile Europa League.

Shamrock Rovers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Irlandezii de la Shamrock au jucat un fotbal bun in primul tur preliminar din Europa League, reusind sa profite de avantajul de a avea statut de echipa gazda. Finlandezii de la Ilves s-au pierdut cand aveau mai mare nevoie de concentrare si totul s-a decis in urma executarii loviturilor de la 11 m. De la acel meci s-au mai disputat alte trei confruntari in competitiile interne, iar Shamrock Rovers a reusit sa iasa mereu invingatoare. Cel mai recent meci i-a adus si ceamai categorica victorie din ultima luna, 3-0 fiind scorul confruntarii impotriva celor de la Cork City.

AC Milan: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu mai are nevoie de prezentare, este una dintre cele mai titrate echipe de fotbal la nivel mondial. Multipla castigatoare de Liga Campionilor si a campionatului Italiei, AC Milan se vede pusa in fata primului sau meci oficial din sezonul 2020/21. Serie A urmeaza sa inceapa, iar diavolii rosii spera sa inceapa cu dreptul, fiind favoriti clar la calificarea in turul urmator al Europa League. Italienii s-au prezentat bine in meciurile de pregatire, acolo unde au bifat victorii pe linie, dar in fata unor echipe net inferioare. 

Shamrock Rovers – AC Milan: cote la pariuri si predictii fotbal

Shamrock este o buna la nivel de campionatul Irlandei, in ceea ce priveste Europa League cred ca poate ajunge cel mult in turul al treilea si cifrele au confirmat lucrul acesta. Pe de alta parte, AC Milan are nevoie de o victorie in acest prin meci oficial al sezonului si  asta cu doar cateva zile inaintea meciului cu Bologna, din prima runda a campionatului Italiei.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 21
Calcul:
-280 RON
ROI:
-5.0 %
Pariuri:
1578 / 29 / 971
Calcul:
-7 529 RON
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
35 / 0 / 21
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2588
1578 / 29 / 971
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2 pauza / 2 final
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept