Sevilla - Ujpest. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.53, pentru disputa dintre Sevilla si Ujpest din preliminariile Europa League.

Sevilla - Ujpest. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, de la ora 22:45, Sevilla, cea mai titrata echipa din istoria Europa League, va primi pe "Ramon Sanchez Pizjuan" vizita celor de la Ujpest, intr-o partida in care ma astept ca spaniolii sa se impuna categoric.


Sevilla este fara indoiala favorita certa a acestei infrunari, fiind ce-i drept o echipa foarte puternica, dar si foarte experimentata, care beneficiaza si de avantajul propriului teren, acolo unde clacheaza rar, suporterii jucand si ei un rol important deseori. Gruparea andaluza nu duce lipsa de experienta europeana, avand in vedere faptul ca participa des in competitiile europene, avand de asemenea in palmares si cinci titluri de Cupa UEFA/Europa League. "Alb-rosii" au terminat pe locul al saptelea in sezonul precedent, astfel ca sunt nevoiti sa isi inceapa aventura europeana inca din turul al doilea de Europa League. Echipa lui Pablo Machin a jucat patru partide amicale in pre-sezon, in acestea reusind victorii cu Linares si Murcia, remizand cu Bournemouth, pierzand cu Benfica.


Ujpest nu se poate ridica la nivelul adversarei sale, fiind o echipa mica, fara experienta, ce in aceasta seara este vazuta ca outsidera, mai ales ca va evolua in deplasare, pe un teren pe care putine echipe castiga. "Violetii" au jucat de multe ori in preliminariile competitiilor europene, insa nu se pot lauda cu performanta de a atinge faza grupelor. In acest sezon, echipa antrenata de Nebojša Vignjević a inceput cu stangul in Europa League, in primul meci pierzand cu Neftci Baku, fiind invinsa cu 3-1, castigand insa apoi cu 4-0 pe teren propriu. Ujpest vine dupa o infrangere suferita in campionat, pe teren propriu, in fata celor de la MTK Budapesta, fiind invinsa cu 0-2.


Sevilla este net superioara adversarei sale, dispunand de un lot mai valoros, dar si mai experimentat, iar cum astazi evolueaza pe teren propriu, ma astept sa se impuna intr-o maniera categorica, de aceea mizez pe faptul ca va marca in ambele reprize.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Comentarii
1
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide