Sevilla – Celta Vigo: ponturi La Liga

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Sevilla - Celta Vigo, din etapa a 10-a a La Liga.

Pe hârtie, partida pare mai echilibrată decât ar trebui să fie în realitate, astfel că pariul sugerat de noi e reprezentat de o victorie a gazdelor.

Sevilla: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sevilla a avut o perioadă destul de grea în ultima lună și jumătate, dar a trecut cu bine peste aceasta. În ultimele trei partide pe teren propriu în toate competițiile, formația lui Lopetegui a reușit tot atâtea victorii.

Problema pentru andaluzi e că nu au reușit în acest debut de sezon să își creeze foarte multe ocazii. Sevilla are o medie de doar 2,57 șuturi pe poartă în această stagiune, în ultimele 6 partide nereușind să se impună la o diferență mai mare de un gol. Pe teren propriu, în actualul sezon Luuk de Jong&Co nu au reușit încă să marcheze în prima repriză.

Momentul critic pare însă că a trecut, mai ales că defensiva e una destul de solidă: în ultimele 9 meciuri jucate pe Ramon Sanchez Pizjuan în campionat, formația gazdă de sâmbătă nu a avut vreun meci în care să se marcheze peste 2,5 goluri. 

În privința absențelor, stafful tehnic a primit în această săptămână câteva vești bune. Marcos Acuna e pe punctul de a-și reveni, dar și dacă nu va fi recuperat în timp util, flancul stâng e acoperit de Sergio Escudero. Jesus Navas și Suso au avut și ei mici accidentări, dar se speră că vor fi apți 100% până la ora meciului din acest weekend. Suso, Lucas Ocampos și Luuk de Jong formează un trio ofensiv puternic, iar andaluzii speră să obțină în sfârșit o victorie concludentă.

  • Absenți la gazde în Sevilla - Celta Vigo: Fernandez, Idrissi.

Celta Vigo: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Celta Vigo avea mari speranțe de la actualul sezon, dar forma arătată a lăsat de dorit. Până în acest moment, oaspeții de sâmbătă nu au învins încă în deplasare (4 egaluri și o înfrângere). Interesant e că trupa preluată de Eduardo Coudet joacă foarte bine în deplasare în prima repriză: în actuala stagiune a primit un singur gol pe teren străin, în primele 45 de minute.

Și în meciurile jucate de Celta în deplasare se înscriu puține goluri: în ultimele 5 partide disputate pe teren străin, s-au marcat maximum două goluri.

Rezultatele sub așteptări ale formației din Vigo au dus la schimbarea lui Oscar Garcia cu Eduardo Coudet. Acesta va schimba sistemul și va folosi un 4-2-3-1 și se speră la un reviriment. Partida cu Sevilla e una extrem de grea însă, oaspeții urmând să vină pe Ramon Sanchez Pizjuan cu un singur scop: să se apere cât mai exact și să încerce să puncteze pe contra-atac.

  • Absenți la oaspeți în Sevilla - Celta Vigo: Alvarez, Vazquez.

Sevilla - Celta Vigo: Cote la pariuri și pronostic

Sevilla a reușit să țină poarta intactă în 5 din ultimele 6 partide jucate în La Liga, astfel că apărarea îi oferă o siguranță în plus în perspectiva obținerii unui rezultat pozitiv.

Istoricul meciurilor directe arată o superioritate clară a Sevillei, în ultimii 15 ani oaspeții impunându-se de doar două ori contra andaluzilor, pe teren străin.

Diferența de valoare dintre cele două loturi e evidentă și, deși e de așteptat ca Celta să iasă din pasa neagră odată cu schimbarea antrenorului, îi va fi greu să îi facă față formației lui Lopetegui.

Predicție: Victorie Sevilla, la o cotă de 1,73, la Betano.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 5
Calcul:
+398 RON
ROI:
20.9 %
Pariuri:
21 / 0 / 11
Calcul:
+260 RON
ROI:
+8.1 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
14 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 32
21 / 0 / 11
Calcul
ROI: +8.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Sevilla
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide