Sevilla — Borussia Dortmund: pont pentru un meci din Champions League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Champions League, la cote de 1.85 & 1.72.

Meciul Sevilla – Borussia Dortmund este programat miercuri, 17 februarie, la ora 22.00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla.

Sevilla - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sevilla este pe un val de încredere. Echipa lui Lopetegui a fost ca un diesel în acest sezon, dar odată intrată în formă are o defensivă greu de străpuns. Sevilla s-a impus în ultimele 8 meciuri disputate în toate compețiile și a urcat până pe locul 4 în campionatul intern. Forța echipei spaniole este defensiva! Edgar Mendez dea Alaves este ultimul om care a dat gol lui Bono, pe 19 ianuarie. De atunci au trecut 7 meciuri și golverajul Sevillei în aceste partide a fost 15-0. Mai mult, Sevilla a câștigat toate meciurile jucate acasă în 2021. El Nesyri este golgheterul echipei andaluze cu 13 reușite în La Liga, dar acesta a reușit un singur gol în ultimele 6 partide. 5 din ultimele 6 partide jucate pe teren propriu de Sevilla s-au încheiat cu minim 3 goluri.

Borussia Dortmund - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Situația Borussiei Dortmund este îngrijorătoare. Pe locul 6 în Bundesliga și cu o defensivă care are cifre de echipă aflată la retrogradare, formația din Dortmund plătește tribut tinereții jucătorilor ei, dar și lipsei de experiență a antrenorului Terzic. Borussia a câștigat un singur meci din ultimele 6 jucate în toate competițiile. Echipa lui Terzic este dependentă de evoluțiile bune ale atacantului Erling Haaland. Norvegianul este ca un taifun în fața porților adverse. Accidentat până la finalul anului 2020, Haaland a revenit cu 6 goluri în 8 partide. Un alt fotbalist de 20 de ani, Sancho a marcat 3 goluri în ultimele 4 meciuri. În ultimele 6 partide ale nemților au fost cel puțin 3 goluri.

Titularizat în locul accidentatului Burki, portarul Marwin Hitz a încasat 7 goluri în ultimele 4 partide.

Sevilla - Borussia Dortmund Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sevilla - Borussia Dortmund ar trebui să fie un festival al fotbalului exuberant, cu multe goluri și spectacol. Sosirea mijlicașului de creație Papu Gomez de la Atalanta este o nouă garanție că Sevilla este o echipă puternică și vom vedea un meci bun împotriva Borussiei Dortmund. Ultimuleci direct dintre cele 2 echipe s-a terminat 2-2. De aceea, alegerile mele sunt: Peste 2.5 goluri & Victorie Sevilla sau Egal și peste 1.5 goluri. Betano oferă următoarele cote peste aceste alegeri: 1.85 & 1.72.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.85
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.72
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-376 RON
ROI:
-18.8 %
Pariuri:
56 / 2 / 62
Calcul:
-1 834 RON
ROI:
-15.3 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 120
56 / 2 / 62
Calcul
ROI: -15.3 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri Victorie Sevilla sau egal și peste 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide