Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Serbia - SUA. Pronosticuri CM de Baschet

0

Avem un duel SUA - Serbia, dar nu in faza in care ar fi trebuit.

Joi, de la ora 14:00, in "Dongguan Basketball Center" din Dongguan, avem meciul SUA - Serbia, de la Campionatul Mondial de Baschet. Cele doua au fost eliminate in "sferturi" si joaca partidele pentru locurile 5-8.

Vezi intreaga oferta

SUA - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

SUA a ajuns, nu fara emotii, in sferturile de finala doar cu victorii pe linie. Dar era clar ca nu vorbim despre un roster capabil sa ia medaliile de aur fara sa tremure. Si din pacate pentru americani, nici nu vor avea ocazia sa se lupte pentru podium. In sfertur de finala cu Franta, SUA a cedat cu 79-89. Asta desi a avut avantaj de sapte puncte undeva pe la inceputul sfertului 4. Faptul ca Turner a avut devreme probleme cu faulturile a contat enorm. Popovich a preferat o formula mai mica, iar Gobert a facut ce-a vrut pe parchet, terminand cu 21 de puncte si 16 recuperari. Mitchell a fost singurul care a mers la turatie maxima pentru SUA, cu 29 de puncte, 6 recuperari si 4 pase.

Serbia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Serbia ar fi trebuit sa fie si ea undeva in semifinale, pregatindu-se sa lupte pentru medalii, insa sarbii si-au gasit "nasii" in disputa cu Argentina, 87-97. Cu siguranta, infrangerea cu Spania din grupa le-a zdruncinat putin moralul. In duelul cu sud-americanii, Serbia a recuperat mult mai mult ca Argentina, dar a aruncat prost, 41.8% eficacitate. Bogdanovic a terminat cu 21 de puncte, in timp ce Jokic a avut 16 puncte, 10 recuperari si 5 pase. 

SUA - Serbia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nu tocmai faza competitiei unde cele doua nationale trebuiau sa se intalneasca, insa poate acest lucru e mai bun pentru pariul nostru. SUA este calificata la Olimpiada, iar acest duel e unul mai mult de orgoliu. Dar fara intensitatea unui duel pentru medalii, cred ca diferenta se va face la aruncari, nu in defensiva. Vom vedea multe incercari de la 3p, de ambele parti, iar calitatea unor jucator va face ca acestea sa fie reusite. SUA nu se va apara precum Spania si Argentina, nu e in ADN-ul lor. Asa ca vor exista multe culoare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.95
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 27
Calcul:
-219 RON
ROI:
-3.8 %
Pariuri:
462 / 14 / 354
Calcul:
-728 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
30 / 0 / 27
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 830
462 / 14 / 354
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 179,5 puncte