Serbia - Elvetia. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Serbia si Costa Rica, la o cota de 1.72

Serbia - Elvetia. Pontul lui IulianGGMU

Vineri seara, de la ora 21:00, Serbia si Elvetia vor juca un meci crucial pentru linia de final a Grupei E, acolo, unde, invingatoarea s-ar putea califica matematic.


Serbia este singura echipa din grupa care a reusit o victorie in prima etapa si asta datorita lui Kolarov, omul care a transformat magistral o lovitura libera si astfel, un nou succes o aduce in optimile Cupei Mondiale, pentru prima oara in istorie, de cand evolueaza ca stat independent. Se pare ca jocul pe care l-a propus selectionerul Mladen Krstajic a fost mai mult inclinat spre aparare, asa cum este caracteristic fotbalului din zona aceasta geografica si pe care il practica tot mai multe echipe ce nu dispun de jucatori din prima linie. Din nefericire pentru sarbi, agentiile de pariuri nu au asa mare incredere in nivelul de joc aratat, se pare ca a inceput sa-i creasca cota.


Dupa primul joc, calculele sunt foarte simple, Serbia nu-si permite nici macar rezultatul de egalitate. In ultima etapa va juca cu Brazilia, iar in eventualitatea in care remizeaza cu Elvetia, tot pe ea o pune intr-o postura in care va depinde de rezultatul dintre Elvetia si Costa Rica.

Echipa probabila: Stoljkovic – Ivanovic; Milenkovic; Tosic; Kolarov; Maic; Milivojevic – Tadic; Milinkovic Savic; Ljajic – Mitrovic


Elvetia a trecut cu bine peste primul duel pe care l-a avut la acest Campionat Mondial, iar Xerdan Shaqiri a oferit o pasa foarte inspirata pentru Steven Zuber, care a inscris golul egalizator in disputa cu Brazilia si tabela a aratat 1-1. Cu un singur punct in Grupa E, selectionata lui Vladimir Petkovic isi permite sa abordeze relaxata meciul, avand in vedere ca remiza ii este favorabila. Acel punct obtinut a venit si cu sacrificii si aici ma refer in principal la cele facute din partea drepta a axului defensiv, unde trei jucatori au fost avertizati cu gaben.


Postura in care Elvetia se afla de aceasta data ii este favorabila, dupa remiza din fata favoritei la castigarea trofeului, a ajuns la doi ani in care a pierdut un singur meci, acel 0-2 din fata Portugaliei. Ultimul meci pe care Shaqiri&Co. il vor juca in aceasta grupa, vine in compania outsiderei Costa Rica.

Echipa probabila: Sommer – Lichtsteiner; Schar; Akanji; Rodriguez – Behrami; Xhaka – Shaqiri; Dzemaili; Zuber – Seferovic


Fiind un duel pentru locul secund, probabil ca pragmatismul va domina jocul celor doua formatii si contrar unor jucatori obisnuiti sa joace in viteza si la cel mai inalt nivel la cluburile unde sunt legitimizati,  se vor conforma cerintelor. Totusi, prefer ca din nou sa merg pe un pariu din lista specialilor de la Unibet, acolo unde linia de faulturi este destul de joasa. Costa Rica a pus mari probleme nationalei Serbiei, europenii faultand de 15 ori.


Arbitrul este Felix Brych, un central ce prefera ca de multe ori sa fluiere, in speranta de a nu inflama spiritele, avand o medie de aproximativ 22 de faulturi acordate in meciurile din Champions League. In conditiile in care Serbia are nevoie de un joc bun, probabil va incerca sa fragmenteze cat de des poate atacurile elvetienilor. Per total, daca luam in calcul meciurile din Bundesliga si din cupele europene, acesta are o medie de 26.3 faulturi acordate per partida.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.72
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 23,5 faulturi
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide