Selfoss - Throttur. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pe goluri din divizia secunda islandeza si ne recomanda o cota de 1,50 pentru duelul dintre Selfoss - Throttur.

Dupa doar sase etape scurse in campionatul din Islanda Inkasso-deildin se intalnesc in etapa cu numarul sapte doua echipe vecine de clasament in jumatatea inferioara. Selfoss se situeaza pe locul 8 al clasamentului cu 7 puncte acumulate iar un loc mai sus, pe 7, se afla Throttur cu acelasi numar de puncte insa cu un golaveraj superior.


Astfel ambele echipe au un debut de sezon destul de slab dupa un parcurs identic - 2 victorii, 1 remiza si 3 infrangeri si au totalizat golaveraje negative pana in acest moment, avand insa printre cele mai bune medii de goluri din intreg campionatul - Selfoss cu 4 goluri/meci iar Throttur cu 3,8.


In cinci din cele sase dueluri ale celor de la Selfoss ambele echipe au marcat cel putin un gol iar de cealalta parte, in toate disputele lui Throttur am avut goluri de ambele parti.


Selfoss a aratat totusi o forma buna pe propriul teren, acolo unde a obtinut 2 victorii si a suferit 1 infrangere, cu un golaveraj neutru de 4/4. Throttur arata si ea o forma excelenta in deplasare, acolo unde s-a mentinut neinvinsa, venind dupa 2 victorii si 1 remiza, cu un golaveraj foarte bun si spectaculos de 8/3.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide