Sebastian Korda — Andrey Rublev: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Korda vs. Rublev.

Vineri, 02/04/2021, nu mai devreme de ora 02:00, Sebastian Korda si Andrey Rublev vor juca in faza sferturilor de finala a turneului ATP de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.05 @ Sebastian Korda vs. 1.24 @ Andrey Rublev!

SEBASTIAN KORDA (#87 ATP)

Are doar douazeci de ani si a “explodat” in sezonul regulat, pornind cu finala de pe hardul outdoor de la ATP Delray Beach, continuand cu turneul castigat la Quimper challenger (hard indoor) si ajungand in fine in aceasta faza a sferturilor de finala de la Miami Open, la chiar debutul sau in aceasta competitie! Indiferent de rezultat, gratie punctelor adunate pe asfaltul american, va inregistra un nou “career best” de saptamana viitoare, fiind in acest moment al 64-lea in lume in clasamentul live.

  • VICTORII Korda vs. Rublev: nu au jucat

ANDREY RUBLEV (#8 ATP)

Are ocazia sa urce un loc in ierarhia mondiala, sa-l depaseasca pe elvetianul Roger Federer si sa inregistreze de asemenea un nou “career best” doar in eventualitatea in care va castiga Masters-ul de la Miami, iar acest scenariu nu mai pare atat de greu de realizat, avand in vedere ca si-a executat fara probleme adversarii de pana-n acest moment: americanul Tennys Sandgren (6-1 6-2), apoi ungurul Marton Fucsovics (6-2 6-1) si-n fine experimentatul croat Marin Cilic (6-4 6-4).

  • VICTORII Rublev vs. Korda: nu au jucat

Sebastian Korda – Andrey Rublev: Cote la pariuri si predictii pariuri

Consider ca plusul de valoare si de experienta in fazele finale ale unor competitii atat de importante precum Masters-ul de la Miami, dar si per total evolutia fara greseala pe care a avut-o pana acum, ii ofera rusului toate premisele pentru a gandi ca va putea obtine o noua victorie in minim de seturi si o calificare in premiera in semifinalele acestei competitii, dupa ce in trecut fusese eliminat cu preponderenta in turul doi sau turul al treilea! Andrey Rublev nu numai ca nu si-a cedat serviciul in precedentele trei partide in care a fost implicat pe asfaltul american, dar singura minge de break pe care a oferit-o a fost in duelul cu maghiarul Marton Fucsovics, salvata imediat de altfel. Sebastian Korda ramane un tanar talentat cu un viitor stralucit in fata, un tenismen cu alonja si cu un serviciu percutant si lovituri puternice, dar nu cred ca va putea tine ritmul cu un astfel de adversar care ia mingea repede, care fructifica cele mai multe din sansele de break pe care si le procura si care greseste rar nefortat.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Rublev