Seattle Sounders - Portland Timbers. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre Seattle Sounders si Portland Timbers, la o cota de 1.73

Seattle Sounders - Portland Timbers. Pontul lui IulianGGMU

Duminica sunt asteptate peste 15 000 de persoane la meciul pe care Seattle Sounders il are impotriva celor de la Portland Timbers, in Major League Soccer.


Angrenata de multe sezone la cel mai inalt nivel in fotbalul din America de Nord, Seattle Sounders este departe de forma care ii aducea titlul neoficial de campioana a Conferintei de Vest, ceea ce s-a intamplat in 2016 si 2017. In cele noua sezoane de cand este in lupta pentru suprematia Major League Soccer, aceasta a reusit o singura data sa castige titlul, se intampla in 2016, pe vremea cand tehnicianul Brian Schmetzer cocheta cu functia de antrenor principal. Venit la aceasta echipa inca din anul 2001, a fost antrenor principal, apoi antrenor secund, iar de doi ani se ocupa exclusiv de echipa mare, din postura de principal. Cu toate ca stie foarte bine echipa, Seattle evolueaza mult sub asteptari in actuala stagiune, unde se afla pe un rusinos loc zece in Vest, cu o lungime peste ultima clasata.

Echipa probabila: Meredith – Roldan; Ki-Hee; Marshall; Tolo – Lodeiro; Alonso – Shipp; Dempsey; Rodriguez – Bruin


Portland Timbers s-a prezentat acceptabil pana in momentul de fata, ea aflandu-se pe locul cinci in Conferinta de Vest, cu 23 de puncte. In etapa trecuta a evoluat chiar foarte bine, reusind sa plece cu un punct din fieful liderului din Est, remizand la 1 in disputa impotriva Atlantei United. Congolezul Larry Mabiala a inscris al doilea sau gol in tricoul acestei formatii. De data aceasta il are pe banca pe Giovanni Savarese, al patrulea antrenor in cei noua ani de la infiintarea clubului si se pare ca este foarte aproape de a duce echipa din nou spre titlu, asa cum s-a intamplat in 2015. Timbers a incheiat editia trecuta de campionat pe primul loc in Conferinta, iar acum are sanse mari de a termina pe loc de playoff din nou, avand in vedere ca vine dupa unsprezece meciuri consecutive fara esec, ea fiind angrenata si in US Open Cup, urmand sa joace impotriva celor de la Los Angeles FC.

Echipa probabila: Attinella – Powell; Olum; Mabiala; Valentin – Paredes; Chara; Flores – Valeri; Blanco – Armenteros


Inca neinvinsa in meciurile de pe teren propriu, Portland indrazneste sa spere din nou la un rezultat pozitiv si in deplasare, acolo unde au venit cele trei infrangeri de pana acum, dar unde nu a mai pierdut de doua luni. Seattle nu este o echipa capabila sa plece favorita inca de la cabine, dar in schimb este formatia care pune mare accent pe aparare, avand o medie de 1.7 goluri inscrise in disputele de pe “CenturyLInk Field”. Ma astept ca lucrurile sa stea la fel ca in luna martie, cand desi s-a jucat la Portland, atunci Timbers s-a impus cu 1-0, dar cu un gol venit cu putin timp inainte de finalul meciului.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2953
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 1,5 goluri in repriza secunda
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide