Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Scotia - Rusia. Ponturi CM de Rugby

0

Scotienii au mare nevoie si de punctul bonus ofensiv.

Miercuri dimineata, de la ora 10:15, pe "Shizuoka Stadium Ecopa" din Shizuoka, avem meciul Scotia - Rusia, din grupa A de la Campionatul Mondial.

Scotia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Scotia a pierdut clar primul duel, 3-27 cu Irlanda. A fost un meci in care scotienii nu s-au regasit pe faza de atac, desi au avut aproape la fel de multe alergari la irlandezii. Pur si simplu s-au incurcat in 22-ul advers, facand si multe erori de transmitere a mingii. Acest lucru nu s-a mai repetat in cea de-a doua partida, 34-0 cu Samoa. Punctul bonus ofensiv, plus o defensiva puternica, capabila sa-i opreasca pe samoani, desi acestia n-au jucat neaparat rau faza de atac. Pentru meciul cu Rusia, tehnicianul scotian a hotarat sa faca 14 schimbari fata de intalnirea anterioara, cu Samoa. Multi jucatori odihniti in perspectiva ultimei partide din grupa, cu Japonia.

Rusia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rusia a cedat toate cele trei intalniri de la acest Campionat Mondial, dar nu putem spune ca a facut un turneu final groaznic. In prima partida, rusii i-au tinut pe jucatorii gazda in frau in prima repriza, dar au ajuns sa piarda meciul cu Japonia cu 10-30. Infrangerea cu Samoa, 9-34, s-a contorizat tot in cea de-a doua repriza, iar esecul cu Irlanda, 0-35, a venit normal, asa cum ne asteptam toti. Ideea e ca rusii au dat tot si au cam obosit, avand si unii accidentati.

Scotia - Rusia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca meciul cu Japonia este important, dar Scotia trebuie sa treaca si de acest pas si s-o faca avand punctul bonus ofensiv asigurat. Rusii vor incerca sa reziste fizic, dar sunt convins ca iar vor pica in cea de-a doua repriza. Nici ofensiv nu cred ca mai au energie, asa ca voi miza pe handicap.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 21
Profit:
-517 RON
ROI:
-12.0 %
Pariuri:
310 / 9 / 226
Profit:
-602 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 43
22 / 0 / 21
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 547
310 / 9 / 226
Profit
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Scotia - 29,5 HA
Comentarii
Niciun comentariu momentan