Scotia - Rusia. Ponturi CM de Rugby

Scotienii au mare nevoie si de punctul bonus ofensiv.

Miercuri dimineata, de la ora 10:15, pe "Shizuoka Stadium Ecopa" din Shizuoka, avem meciul Scotia - Rusia, din grupa A de la Campionatul Mondial.

Scotia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Scotia a pierdut clar primul duel, 3-27 cu Irlanda. A fost un meci in care scotienii nu s-au regasit pe faza de atac, desi au avut aproape la fel de multe alergari la irlandezii. Pur si simplu s-au incurcat in 22-ul advers, facand si multe erori de transmitere a mingii. Acest lucru nu s-a mai repetat in cea de-a doua partida, 34-0 cu Samoa. Punctul bonus ofensiv, plus o defensiva puternica, capabila sa-i opreasca pe samoani, desi acestia n-au jucat neaparat rau faza de atac. Pentru meciul cu Rusia, tehnicianul scotian a hotarat sa faca 14 schimbari fata de intalnirea anterioara, cu Samoa. Multi jucatori odihniti in perspectiva ultimei partide din grupa, cu Japonia.

Rusia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rusia a cedat toate cele trei intalniri de la acest Campionat Mondial, dar nu putem spune ca a facut un turneu final groaznic. In prima partida, rusii i-au tinut pe jucatorii gazda in frau in prima repriza, dar au ajuns sa piarda meciul cu Japonia cu 10-30. Infrangerea cu Samoa, 9-34, s-a contorizat tot in cea de-a doua repriza, iar esecul cu Irlanda, 0-35, a venit normal, asa cum ne asteptam toti. Ideea e ca rusii au dat tot si au cam obosit, avand si unii accidentati.

Scotia - Rusia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca meciul cu Japonia este important, dar Scotia trebuie sa treaca si de acest pas si s-o faca avand punctul bonus ofensiv asigurat. Rusii vor incerca sa reziste fizic, dar sunt convins ca iar vor pica in cea de-a doua repriza. Nici ofensiv nu cred ca mai au energie, asa ca voi miza pe handicap.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-1 448 RON
ROI:
-22.3 %
Pariuri:
798 / 31 / 606
Calcul:
-2 023 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
798 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Scotia - 29,5 HA