Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Scoția – Israel: pont din playoff de calificare la Campionatul European care se va juca în 2021

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din playofful de calificare la Campionatul European care se va juca în 2021, la o cotă de 1.68.

Scoția – Israel: pont din playoff de calificare la Campionatul European care se va juca în 2021

Meciul Scoția - Israel este programat joi, 8 octombrie, la ora 21.45, pe stadionul Hampden Park din Glasgow, în cadrul playoffului de calificare la Campionatul European care se va juca în 2021.

Scoția - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Scoția este într-o perioadă bună. Naționala antrenată de Steve Clarke are o serie de 5 meciuri fără înfrângere și a reușit să câștige în Cehia un meci ciudat din Nations League. Toată selecționata cehă a fost schimbată cu 24 de ore înaintea partidei din cauza unei epidemii de coronavirus. Scoțienii nu sunt o echipă cu foarte multe reușite ofensive, iar egalul, 1-1, cu Israel din septembrie este o dovadă. Vedetele echipei sunt fundașii Andy Robertson de la Liverpool și Kieran Tierney de la Arsenal. Am scos din calcul partida cu San Marino, unde au avut 18 cornere și avem o medie de 6 cornere pe meci în ultimele 5 întâlniri de pe teren propriu.

Israel - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Israel a câștigat un singur meci din ultimele 9 jucate în deplasare, 3-0 în Letonia. În rest, evoluțiile modeste din Macedonia, Albania sau Irlanda de Nord au dus la numirea în iulie ca selecționer a austriacului Willi Ruttensteiner. Acesta nu mai antrenase din 1998 și a fost pentru 4 partide interimar la naționala Austriei, ultima data în 2011. Alegerea sa a surprins pe toată lumea și cele două rezultate de egalitate înregistrate în toamnă, 1-1 cu Slovacia și Scoția n-au fost văzute ca un mare success. Vedeta echipei este veteranul de 33 de ani Eran Zahavi, care a revenit acum o lună în Europa, la PSV Eindhoven, după 4 ani și 103 goluri în tricoul echipei chineze Guangzhou R&F. Israelul are o medie de 3,4 cornre pe meci în ultimele 6 partide jucate în deplasare.

Scoția - Israel: Cote la pariuri si ponturi pariuri

La ultimul merci direct de la Glasgow disputat acum o lună au fost doar 9 cornere, iar miza era mai mica, având în vedere că s-a jucat în Nations League. Acum cele două echipe vor fi mai prudente, iar israelienii știu că orice corner este o oportunitate bună pentru adversarii din Scoția. De aceea, voi miza pe următorul pronostic: sub 11.5 cornere. Betano dă o cotă de 1.68.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.68
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 10
Calcul:
+40 RON
ROI:
1.7 %
Pariuri:
15 / 0 / 14
Calcul:
-182 RON
ROI:
-6.3 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
13 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 32
15 / 0 / 14
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 11.5 cornere
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde