Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Scotia - Albania. Pontul lui rossonero07

0

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.75 pentru disputa dintre Scotia si Albania din Liga Natiunilor.

Scotia - Albania. Pontul lui rossonero07

Incepand cu ora 21:45, Scotia va primi pe "Hampden Park" vizita Albaniei, intr-o partida de Liga Natiunilor, in care ma astept ca echipa gazda sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.


Scotia este fara indoiala favorita acestei infruntari, asa cum o dau si agentiile de pariuri de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai valoroasa, care de asemenea beneficiaza si de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important. Gazdele acestei infruntari au stat in prima etapa a Ligii Natiunilor, astfel ca a disputat un amical, in fata Belgiei, pierzand categoric pe teren propriu, intr-o partida incheiata 0-4. Astfel, nationala lui Alex McLeish a ajuns la cinci infrangeri in ultimele sapte partide, toate fara gol marcat.


Albania de partea cealalta, este o nationala mica, ce din punct de vedere al valorii este sub adversara sa, fapt pentru care in aceasta disputa porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca joaca in deplasare. Albanezii au impresionat in urma cu doi ani, cand au reusit sa ajunga la EURO, facandu-si de altfel si debutul la primul lor turneu final. Nationala lui Christian Panucci cauta sa repete performanta din 2016, iar pentru a reusi acest lucru, are nevoie de un parcurs cat mai bun in Liga Natiunilor, inceputul fiind unul de bun augur, castigand in primul meci in fata Israelului, impunandu-se cu 1-0 pe teren propriu.


Scotia este echipa mai buna, fara indoiala, iar in aceasta seara ma astept sa se impuna, chiar daca nu trece printr-o perioada grozava, bazandu-ma pe valoarea sa, dar si pe faptul ca beneficiaza de avantajul propriului teren.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele castiga