Sassuolo - Napoli. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota marita de 2,05 pentru victoria favoritei in duelul din Serie A dintre Sassuolo si Napoli.

Napoli nu isi propune altceva decat o victorie in deplasarea din aceasta etapa de la Sassuolo in speranta ca Juventus poate face un nou pas gresit, liderul din Italia infruntand o echipa in mare forma a celor de la Milan dupa egalul surprinzator contra lui Spal


Napoli a mai ramas in carti pentru un singur trofeu din cele trei posibile la startul sezonului iar in acest meci contra unei echipe din zona inferioara a clasamentului este favorita clara. Napoli ocupa locul secund cu 73 de puncte, la doar 2 distanta de Juventus. Napoli are cifre excelente in deplasarile din acest sezon - 12 victorii si 2 remize, cu un golaveraj impresionant si cat se poate de dominant de 30/7. Napoletanii trebuie sa arate ca pot trece rapid peste socurile din precedentele etape (infrangere acasa 2-4 cu Roma si 0-0 in deplasarea de la Inter), etapa trecuta reluandu-si seria castigatoare in victoria cu 1-0 contra lui Genoa. Forma de moment este un buna tinand cont de numele adversarelor - 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, golaveraj 9/4.


De cealalta parte Sassuolo este o echipa cu emotii pe final de sezon in privinta retrograadarii, cu 9 etape inainte de final ocupa locul 15 cu 27 de puncte, la 3 distanta de primul loc retrogradabil. In meciurile de pe teren propriu din acest sezon este a doua cea mai slaba grupare din campionat, reusind acasa doar 2 victorii si 5 remize iar in rest suferind 7 infrangeri, cu un golaveraj foarte slab de 6/18. Sassuolo nu a aratat o forma deloc rea in ultimele 5 etape - 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj de 4/7, insa de aceasta data adversara este o pretendenta la titlu.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.05
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rezultat meci/Ambele echipe sa inscrie - Napoli/Nu
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide