Sassuolo - Atalanta. Ponturi Pariuri Serie A

Vedem multe actiuni de poarta?

Sambata, de la ora 21:45, pe "Mapei Stadium – Città del Tricolore" din Reggio Emilia, avem meciul Sassuolo - Atalanta, din Serie A. Vom vedea multe faze de poarta?

Sassuolo - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sassuolo n-a aratat mare siguranta in aparare la debutul lui Chiriches, pierzand la Roma cu 4-2, insa trupa din Reggio Emilia a invins apoi pe Spal, acasa, 3-0. Totusi, in ultima runda, Sassuolo a cedat la Parma, 0-1. A fost o partida in care ofensiva a uitat sa aduca o contributie importanta. Oaspetii au avut posesia, 70%, insa doar 3 suturi pe poarta. Au incasat golul infrangeri in cel de-al 5-lea minut al prelungirilor, printr-un autogol. In cele doua partide de acasa, Sassuolo a marcat 7 goluri. De aceea se afla bine in clasament, pe locul 10, cu acele 6 puncte, golaveraj 10-8.

Atalanta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atalanta ne-a socat prin infrangerea categorica de la Zagreb, din Champions League, dar apoi a reusit sa smulga cumva un egal cu Fiorentina, pe teren propriu, 2-2. Gazdele au marcat golul egalizator in minutul 90+5. In runda anterioara, Atalanta a invins la Roma, 2-0, reusind sa mentina poarta intacta in fata unui atac ce se dovedise feroce pana atunci. Atalanta a lasat doar 6 suturi pe poarta in ultimele 2 meciuri de Serie A.

Sassuolo - Atalanta: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca statisticile ultimelor partide nu sugereaza urmatorul pronostic, dar in stagiunea precedenta am avut parte de doua dueluri directe excelente. Atalanta s-a impus in ambele, 6-2, in deplasare, si 3-1, acasa. Au fost impreuna 28 de suturi pe poarta. Sassuolo e fragila in aparare, dar Berardi poate sa faca diferenta in atac. Pe teren propriu, Sassuolo nu va juca la alibi si va incerca sa cucereasca toate cele trei puncte.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 31
Calcul:
-914 RON
ROI:
-13.8 %
Pariuri:
817 / 31 / 625
Calcul:
-2 770 RON
ROI:
-1.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
35 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1473
817 / 31 / 625
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 9,5 suturi pe poarta