Sao Paulo - Corinthians: Ponturi pariuri sportive Brazilia Serie A

Derby in Brazilia, Sao Paulo o intalneste pe Corinthians

Luni seara, nu inainte de ora 00:00, pe “Estadio do Morumbi”, are loc Majestoso, adica derby-ul dintre Sao Paulo si Corinthians, meci care se va juca in etapa cu numarul 25 din Serie A.

Sao Paulo: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Gazdele sunt favorite si asta pentru ca se joaca pe Estadio do Morumbi. Este cunoscut lucrul acesta in duelurile derby din cadrul campionatului Braziliei. Mai mult, Sao Paulo trebuie sa fie mult mai atenta in ce se intampla cu ea, pentru ca in ultimele patru etape a reusit un singur succes. E drept, a fost un 2-1, acasa, dar impotriva modestei Fortaleza. Drept urmare, se afla pe locul 5, cu 40 de puncte, la o distanta considrabila de liderul amcapionatului. As putea spune ca principalul obiectiv este o clasare in primele patru si are ocazia sa faca asta daca se impune in meciul de luni.

  • Echipa probabila: Volpi – Juanfran, Arboleda, Alves, Reinaldo – Liziero, Luan – Bueno, Hernanes, Gomes - Pato

Corinthians: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Corinthians este o formatie caruia daca ii pronunti numele te gandesti ca se lupta an de an la titlu. Ei bine, in acest sezon tilul este compromis si zic asta pentru ca este la 12 lungimi in spatele lui Flamengo, cea care conduce Brazilia Serie A. Evolueaza decent, are cel mai mic numar de infrangeri suferite de o echipa din sezonul 2019/20. Totusi, are multe rezultate de egalitate si lucrul acesta o trage destul de mult in joc. Se afla pe locul 4, cu 43 de puncte, in conditiile in care putine sunt echipele care au atat de multe egaluri.

  • Echipa probabila: Cassio – Fagner, Manoel, Gil, Avelar – Ralf – Love, Vital, Jesus, Clason - Boselli

Sao Paulo - Corinthians: Cote la pariuri si predictii pariuri

Ce e drept, se vor infrunta echipele care au cele mai multe rezultate de egalitate obtinute. Ambeel au incheiat de zece ori nedecis si ma face sa cred ca disputa de luni dimineata o sa fie un care sa stea sub semnul echilibrului. In tur am avut tot un duel echilibrat, la finalul caruia Corinthians a profitat de statutul de gazda si s-a impus cu 1-0. De asemenea, sunt doi ani si jumatate de cand echipa oaspete nu s-a mai impus in disputele directe. Si atunci, ca si acum, evit sa pariez pe un pariu din oferta normala. Astfel, voi miza din nou pe speciale si pe faptul ca se vor arata cel putin sase cartonase galbene.  Arbitru este Raphael Claus, un central care acorda destul de usor cartonase galbene.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 0 / 38
Calcul:
-459 RON
ROI:
-4.8 %
Pariuri:
1956 / 35 / 1236
Calcul:
-12 905 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
57 / 0 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3233
1956 / 35 / 1236
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 5.5 cartonase galbene