Santos Laguna — Cruz Acul: predictii fotbal Liga MX (finala)

Este foarte important statutul de echipa gazda, in precedentele lor patru dueluri directe au avut loc victorii ale echipelor gazda.

Vineri dimineata, de la ora 05:00, ora Romaniei, Santos Laguna si Cruz Azul se vor duela in cadrul turului finalei Ligii MX. Primul joc are loc pe Estadio Corona.

Santos Laguna: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul in Mexic este impartit in doua faze, Clasura si Apertura, iar in Clasura, Santos Laguna s-a clasat pe locul 5, ceea ce i-a permis sa mearga in faza play-off-ului Ligii MX. Au fost meciuri grele, dar pana la urma a reusit sa se califice in finala dupa ce le-a eliminat pe Queretaro (5-0), Monterrey (3-2) si Puebla (3-1). Ultimele doua dueluri au avut loc in sistemul tur-retur, iar atunci cand a jucat pe teren strain a avut de suferit, in sensul ca a bifat o remiza si un esec.

  • Echipa probabila: Acevedo – Orrantia, Torres, Doria, Campos – Valdes, Gornaran, Cervantes, Otero – Aguirre Lara, Preciado

Cruz Azul: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A incheiat sezonul regular din Clasura pe prima pozitie, cu 41 de puncte, cu trie lungimi peste ocupanta locului al doilea. Avantajul de a incheia pe primele patru locuri in Mexic este ca sari o etapa in play-off si te duci automat in faza sferturilor de finala ale play-off-ului. In sferturile de finala a evoluat in compania celor de la Toluca, iar scorul general a fost 4-3. In semifinale a trecut cu 1-0 de Pachuca, dupa ce diferenta s-a facut in jocul retur, cand Cruz Azul a jucat pe terenul propriu.

  • Echipa probabila: Corona – Escobar, Dominguez, Aguilar, Rivero – Fernandez, Rome Barron, Baca – Rodriguez, Gimenez, Pineda

Santos Laguna – Cruz Azul: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Precedentele lor patru intalniri directe au fost castigate de echipa care a evoluat pe terenul propriu, ceea ce demonstreaza cat de important este sa ai statut de echipa gazda. Mai mult, in trei dintre jocuri au avut loc cel putin doua modificari de scor, insa e drept ca acum alta este miza. Sunt echipe care joaca inchis, iar faptul ca este primul tur ar putea aduce un joc pragmatic, in care sa se impuna mereu accentul pe defensiva.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 30
Calcul:
-556 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
2038 / 37 / 1301
Calcul:
-14 823 RON
ROI:
-4.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
45 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3381
2038 / 37 / 1301
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri