Sandefjord - Rosenborg. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pronostic din Norvegia pentru duelul dintre Sandefjord si Rosenborg.

Rosenborg trebuie sa profite de acest meci accesibil, chiar si disputat in deplasare, pentru a nu pierde de tot contactul cu liderul Brann si in acelasi timp pentru a nu se vedea ajunsa de restul echipelor din plutonul fruntas, neavand asadar alta varianta in aceasta disputa decat victoria. In prezent Rosenborg se afla pe locul secund al clasamentului cu 27 de puncte acumulate si se va deplasa in aceasta etapa cu numarul 15 pe terenul celei mai slabe echipe din campionat, locul 16 pentru Sandefjord dupa ce a reusit sa adune doar 6 puncte.


Rosenborg are o statistica impresionanta in duelurile directe contra celor de la Sandefjord si astfel un avantaj moral, din totalul celor 14 dispute reusind sa se impuna de nu mai putin de 12 ori iar in rest s-a mai inregistrat 1 remiza si 1 victorie pentru Sandefjord.


Este drept ca Rosenborg nu se afla in cea mai buna forma de moment iar in ultimele cinci dueluri din campionat a suferit 2 infrangeri (venite consecutiv, 1-2 pe teren propriu cu liderul Bran si apoi 2-1 in deplasarea de la Tromso) si a obtinut alte 3 victorii, cu un golaveraj bun de 10/5. De partea sa, Sandefjord vine dupa 1 singura remiza iar in rest alte 4 infrangeri, golaveraj foarte slab de 1/11.


In meciurile de pe teren propriu din acest sezon Sandefjord nu a reusit sa gaseasca inca drumul spre victorie si a strans doar 2 puncte gratie celor 2 remize iar in rest a suferit doar infrangeri, 5 la numar, timp in care a totalizat un golaveraj negativ de 5/11. Rosenborg este a treia intr-un clasament al duelurilor disputate in deplasare dupa ce a inregistrat 4 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, golaveraj strans de 7/5.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Rosenborg
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide