San Marino - Luxemburg. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre San Marino si Luxemburg, din Liga Natiunilor, la o cota de 1.57.

San Marino - Luxemburg. Pontul lui Paul

Un duel intre doua nationale mici poate sa fie uneori interesant. Marti, de la ora 21:45, pe "San Marino Stadium", avem disputa dintre San Marino si Luxemburg, in grupa 2, din ultima liga valorica din Nations League.


San Marino este acolo, la acelasi nivel cu Gibraltar-ul. La ultimele calificari, pentru Mondialul din Rusia, San Marino a incasat 51 de goluri in 10 partide. A reusit totusi sa inscrie de doua ori, lucru destul de rar in campaniile anterioare. In prima runda din Liga Natiunilor, a pierdut in Belarus, scor 0-5. Evident, a fost un meci in care oaspetii s-au aparat in permanenta, iar Belarus-ul si-a procurat vreo 30 de ocazii de-a inscrie, plus 10 cornere. Posesia a fost 71-29.


Luxemburg este intr-un continuu progres, aspect vizibil si la nivel de club, unde aceasta mica tara si-a trimis pentru prima data o echipa in grupele Europa League. Dupa egalul din Franta, 0--0, din campania trecuta pentru Mondial, Luxemburg a inceput grupa din Liga Natiunilor cu o victorie clara, 4-0, acasa, cu Moldova. Trei dintre cei patru marcatori au fost de la formatii din Luxemburg ce au jucat sezonul acesta in cupele europene. 


San Marino, de regula, se apara mult prea jos, insa asta inseamna ca situatia devine problematica la suturile de la distanta si la actiunile pe flancuri, daca sunt trimise centrari la nivelul gazonului. Intr-un careu supraaglomerat, oricand poate sa intervina o deviere. Oaspetii sunt favoriti in aceasta disputa, dar vorbim totusi de doua echipe mici. San Marino poate ca nu iese des din propria jumatate, insa ceva-ceva faze fixe tot va avea. San Marino n-a marcat in ultimele 14 dispute pe teren propriu, dar poate c-o va face marti. De la echipele puternice, de obicei primeste de la 3 in sus. Sa vedem si cu Luxemburg, o nationala mai apropiata valoric.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
53 / 3 / 46
Calcul:
-325 RON
ROI:
-3.2 %
Pariuri:
670 / 23 / 492
Calcul:
+448 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 106
53 / 3 / 46
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1193
670 / 23 / 492
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide