San Marino — Andorra: ponturi pariuri calificari CM

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida San Marino - Andorra, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal.

Marti, de la ora 21:45, pe “San Marino Stadium”, avem meciul San Marino - Andorra, din grupa I a calificarilor pentru Cupa Mondiala din Qatar.

San Marino - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

San Marino are doar infrangeri pe linie in aceasta grupa, asa cum ne asteptam, golaveraj 1-29. Singurul gol marcat a venit contra celor de la Polonia, intr-o infrangere cu 1-7, pe teren propriu. In cealalta disputa din aceasta perioada cu meciuri internationale, San Marino a cedat in Polonia, scor 0-5. San Marino a pierdut 19 dintre ultimele 20 de meciuri jucate acasa. Doar de doua ori s-a intamplat ca acele infrangeri sa vina la limita.

Andorra - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Andorra are doar trei puncte in clasament, in urma unei victorii, evident, cu San Marino, scor 2-0. Asta intr-un meci cu 16 cornere si 4 cartonase galbene. Destul de intens pentru un duel intre codasele acestei grupe. Andorra se prezinta ceva mai bine in defensiva, cu 19 goluri incasate. Aspect nu tocmai clar in ultima disputa, infrangere cu Anglia, acasa, scor 0-5. O partida destul de fragmentata, in care Andorra a comis 20 de faulturi.

San Marino - Andorra: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Am avea de ales intre cornere si cartonase la aceasta partida si tindem sa mergem pe prima varianta. In ciuda faptului ca sunt doua nationale care se apara pe doua linii, acest lucru nu mai e valabil cand se intalnesc in meci direct. Si vor fi destule faze in cele doua careuri. Problema e ca apararile tot modeste raman, de unde si presupunerea ca vom vedea multe lovituri de colt.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 2 / 23
Calcul:
-343 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
964 / 34 / 725
Calcul:
-2 315 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
31 / 2 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1726
964 / 34 / 725
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9,5 cornere
Comentarii