Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

San Jose - U Sucre + The Strongest - O Petrolero. Pontul lui Paul

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda o combinatie de doua meciuri din Bolivia, la o cota de 1.93.

San Jose - U Sucre + The Strongest - O Petrolero. Pontul lui Paul

O noua etapa in Bolivia, o noua sansa sa facem bani. Duminica noaptea, de la ora 00:15, avem disputele San Jose - U Sucre si The Strongest - O Petrolero.


San Jose - U Sucre ar trebui sa reprezinte un restart pentru echipa gazda, ce are in acest moment doua infrangeri la rand in campionat. San Jose este pe locul 8 in Bolivia, cu sase puncte obtinute in cinci runde, golaveraj 9-13. In ultima etapa, a pierdut, in deplasare, cu Jorge Wilstermann, 1-3, asta desi a condus la pauza cu 1-0. Clubul din Oruro a dominat ultimele doua partide, la nivel teritorial si cornere, dar a obtinut 0 puncte. De cealalta parte, Universitario a acumulat doua puncte in cinci meciuri si a inscris numai doua goluri. N-a mai castigat de 12 deplasari, iar problemele financiare sunt arhicunoscute.


The Strongest - O Petrolero ar putea sa constituie cea de-a sasea victorie pentru "tigrii" din tot atatea meciuri in acest sezon. Gazdele au inscris 17 goluri in 5 partide, incasand patru goluri. A marcat de cel putin doua ori in toate disputele acestei stagiuni. Oaspetii vin insa dupa ce-au pierdut cel mai important meci al sezonului pentru ei, "derby-ul" cu Blooming, 0-3, asta dupa ce primisera un singur gol in primele patru runde. Se afla pe locul 3 in clasament, cu 10 puncte adunate in cinci partide.


Faptul ca San Jose s-a intors acasa dupa doua meciuri in deplasare sigur constituie un atuu. Intalnesc a treia cea mai slaba echipa din Bolivia, iar victoria constituie o prioritate. Din 2011 incoace, Sucre a castigat de doar doua ori la Oruro. The Strongest - Oriente Petrolero ar trebui sa fie un duel echilibrat, in teorie, dar niciodata n-a fost asa atunci cand s-a jucat la La Paz. In ultimele 10 dispute in capitala tarii, The Strongest a castigat de 8 ori. 5-0 si 5-1 au fost ultimele doua rezultate. Cota este mica, insa merge pe un bilet combinat.


Pariu combinat:

San Jose - U Sucre: Victorie San Jose (cota 1.55)

The Strongest - O Petrolero: Victorie The Strongest (cota 1.25)

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.93
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
488 / 14 / 383
Calcul:
-978 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

De la inceput
Pariuri: 885
488 / 14 / 383
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie San Jose + Victorie The Strongest