San Jose – The Strongest: ponturi Bolivia

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida San Jose - The Strongest, din Bolivia.

Luni, de la ora 23:15, pe “Estadio Jesús Bermúdez”, avem meciul San Jose - The Strongest, din Apertura boliviana.

San Jose - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

San Jose se afla pe locul 9 in campionat, cu 18 puncte adunate in 13 etape, golaveraj 17-24. In ultima runda, trupa din Oruro a pierdut, in deplasare, cu Vinto, scor 0-5. Cota pentru gazde scazuse dramatic inainte de startul partidei, care oricum a avut loc cu intarziere. Asta fiindca este o lupta interna la San Jose, iar jucatorii de la prima formatie au ramas fara carnete inainte de fluierul de start. Da, cam asa se joaca fotbalul prin Bolivia. Pe teren propriu, San Jose e neinvinsa de cinci partide.

The Strongest - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

The Strongest este liderul din Bolivia, cu 24 de puncte stranse in 13 runde, golaveraj 33-21. Asta desi are cinci infrangeri pana acum in campionat. In ultima etapa, “tigrii” au trecut de Blooming, acasa, scor 3-0. Primele doua goluri au fost marcate chiar inainte de pauza, dar a fost un meci controlat de trupa din La Paz. Asta desi, ca mai toate echipele din Bolivia, The Strongest n-a fost lipsita de probleme in ultima vreme. Jucatorii au avut discutii cu conducerea clubului pentru plata unor procente din salarii in timpul pauzei. The Strongest are cinci victorii la rand, de fiecare data cu cel putin doua goluri inscrise.

San Jose - The Strongest: Cote la pariuri si ponturi pariuri

The Strongest a fost implicata in opt meciuri la rand in care s-au inscris cel putin trei goluri. E doar a doua etapa de la reluare, dar campionatul acesta se va incheia pe 31 decembrie. Nu este timp de reparat daca nu functioneaza ceva, iar problemele de la San Jose par adanci. Desigur, in Bolivia nu putem sa fim siguri de nimic. Insa stim ca au fost mereu meciuri spectaculoase intre aceste doua echipe.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-1 448 RON
ROI:
-22.3 %
Pariuri:
798 / 31 / 606
Calcul:
-2 023 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
798 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri