San Jose Earthquakes - Real Salt Lake. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre San Jose Earthquakes si Real Salt Lake, la o cota de 1.44

San Jose Earthquakes - Real Salt Lake. Pontul lui IulianGGMU

San Jose Earthquakes - Real Salt Lake

Un test dificil va avea loc la San Jose, pe “Avaya Stadium” se joaca San Jose Earthquakes - Real Salt Lake, un meci din Major League Soccer, programat sa aiba fluierul de start in jurul orei 05:30.


San Jose Earthquakes este ultima in Vest, statut pe care il merita din plin avand in vedere ca este fara victorie de doua luni si jumatate. Spectacolul a fost des prezent in meciurile care au urmat dupa acel succes, dar de cele mai multe ori a fost dictat de adversari. In etapa trecuta a avut parte de un meci decent, a avut mai multe ocazii decat Seattle Sounders, dar nici statutul de gazda nu a putut-o salva de esec, pierzand cu 0-1 si a devenit echipa cu cele mai multe infrangeri, insa, in mod surprinzator, nu are cel mai slab compartiment ofensiv. Intr-adevar, asa cum este si normal, a luat in medie doua goluri in fiecare meci, dar este un procentaj oarecum normal, daca luam in calcul ca in ale sale meciuri s-au inscris in medie generala 3.3 goluri.

Echipa probabila: Andrew Tarbell - Nick Lima, Jimmy Ockford, Harold Cummings, Shea Salinas - Vako, Florian Jungwirth, Anibal Godoy, Jahmir Hyka - Danny Hoesen, Chris Wondolowski


Real Salt Lake are nevoie sa revina in lupta serioasa pentru playoff, momentan se afla pe ultimul loc ce ii permite sa mearga in fazele superioare, cu 30 de puncte, dar diferenta intre locul 4 si echipa aflata pe locul 9 este de sase lungimi, ceea ce se poate recupera in doua runde. Mereu prezenta in fata portii adversarilor, desi a dat patru goluri in ultimele doua etape, a luat un singur punct si acela dupa remiza din etapa anterioara, 2-2 contra lui Colorado Rapids, formatie de acelasi calibru cu San Jose.  Situatia echipei se schimba din cauza statutului de oaspete pe care urmeaza sa-l aiba, Salt Lake are o singura victorie in cele zece asemenea dueluri disputate, cat si de trei ori mai multe goluri primite decat numarul celor de inscrise.

Echipa probabila: Nick Rimando - Brooks Lennon, Justen Glad, Nick Besler, Aaron Herrera - Damir Kreilach, Kyle Beckerman - Jefferson Savarino, Albert Rusnak, Sebastian Saucedo - Corey Baird


Nu sunt cele mai bune echipe pe care Major League Soccer le poate avea, dar cu siguranta fac parte din cele care gresesc des si asta se poate vedea in dreptul golurilor incasate, avand in medie aproape de doua in fiecare meci. Am avut goluri de ambele parti in cele doua dispute din 2018, atat in partida de pregatire dinaintea sezonului, cat si in tur, in urma cu un an a fost 1-1.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 2 / 32
Calcul:
-705 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
1790 / 34 / 1113
Calcul:
-10 010 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
45 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2944
1790 / 34 / 1113
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide