San Jose Earthquakes - Los Angeles FC. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri pentru duelul din SUA MLS dintre San Jose Earthquakes si Los Angeles FC.

Duel in Conferinta de Vest din MLS asupra caruia m-am oprit, intre doua echipe aflate in situatii total diferite. San Jose este printre cele mai slabe echipe din campionat si ocupa locul 10 al clasamentului cu doar 9 puncte acumulate iar Los Angeles se lupta pentru ecuparea unui loc in play-off, in prezent se afla pe pozitia a 4-a a clasamentului cu 21 de puncte.


Cele doua sunt destul de egale cand vine vorba de forma de moment, una slaba si neproductiva din punct de vedere al rezultatelor. In ultimele cinci etape San Jose a inregistrat 1 victorie, 1 remiza si 3 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 7/9. De partea sa, Los Angeles vine dupa 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri, timp in care a totalizat un golaveraj neutru de 7/7. 


San Jose a aratat o forma slaba de la startul sezonului in meciurile de pe teren propriu, reusind acasa 1 singura victorie si 1 remiza iar in rest suferind alte 3 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 7/10. Los Angeles este cea mai buna echipa vizitatoare din Conferinta de Vest dupa ce a inregistrat 4 victorii si 4 retrageri, cu un golaveraj pozitiv si extrem de spectaculos de 18/17.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide