Sampdoria — Udinese: pariul zilei Serie A

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 2.65.

În runda cu numărul 18 din Serie A, Sampdoria şi Udinese se întâlnesc sâmbătă, 16 ianuarie cu începere de la ora 21:45, pe stadionul Luigi Ferraris.

Sampdoria: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sampdoria ocupă locul 11 în clasament, cu 20 puncte şi a pierdut cu 1-2 în faţa celor de la Spezia, în etapa cu numărul 17.

Golgeterul Doriei a rămas Quagliarella, cu cele 7 reuşite de până acum. Ferrari şi Gabbiadini sunt accidentaţi, iar Jankto va lipsi şi el, fiind suspendat.

SAMPDORIA (4-4-2): Audero- Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello- Candreva, Thorsby, Ekdal, Damsgaard- Keita, Quagliarella. Antrenor: Claudio Ranieri.

Udinese: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Udinese este pe locul 15 în ierarhie, cu 16  puncte acumulate şi a pierdut meciul precedent, jucat acasă cu Napoli, scor 1-1

Principalii marcatori ai celor de la Udinese sunt argentinienii Pussetto şi Rodrigo de Paul cu câte 3 goluri. Forestieri,Jajalo,Nuytinck,Okaka,Prodl şi Pusseto sunt accidentaţi şi nu vor putea evolua în această confruntare.

UDINESE (3-5-1-1): Musso- Becao, Bonifazi, Samir- Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Mandragora, Zeegelaar- Pereyra- Lasagna. Antrenor Luca Gotti.

Sampdoria - Udinese : Cote la pariuri şi pronostic

Gazdele sunt imprevizibile din punct de vedere al evoluţiilor, pentru că după ce au învins pe Inter cu 2-1, a urmat un eşec în faţa nou-promovatei Spezia, iar cei de la Udinese nu au nicio victorie în ultimele şase meciuri oficiale.Doria are are avantaj în ultimele cinci meciuri directe, câştigând 4 dintre acestea, iar într-unul s-a impus echipa oaspete.Gazdele au înscris cel puţin două goluri în aceste confruntări directe cu echipa din Friulia, aceasta e şi sugestia pentru meciul de sâmbătă seara.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 41
Calcul:
-465 RON
ROI:
-5.8 %
Pariuri:
326 / 6 / 326
Calcul:
-4 198 RON
ROI:
-6.4 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
39 / 0 / 41
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 664
326 / 6 / 326
Calcul
ROI: -6.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sampdoria înscrie cel puţin 2 goluri în meci (peste 1,5 goluri)