Salzburg — Rapid Viena: pronosticuri fotbal Tipico Bundesliga

Patru din precedentele lor cinci confruntari directe au adus goluri de ambele parti. Sunt echipe care marcheaza cu regularitate, au facut asta in majoritatea intalnirilor.

Duminica, de la ora 18:00, la Salzburg, RB intalneste Rapid in derby-ul etapei cu numarul 18 din Tipico Bundesliga sau prima liga de fotbal din Austria.

Salzburg: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In campionat defileaza si tocmai ce a reusit in runda anterioara sa obtina o victorie spectaculoasa. A trecut cu 4-2 de Tirol, intr-o deplasare pe care a reusit sa o controleze in ultima ora de joc. Pana atunci a fost condusa cu 1-0, dar si-a adus aminte ca este favorita si drept urmare s-a impus si a ajuns la cinci victorii consecutive in asemenea intalniri. Asta o face lider, cu 40 de puncte si ii ofera privilegiu de a merge matematic in play-off-ul Tipico Bundesliga. E drept, lucrurile stau diferit in Europa, unde recent a jucat in turul saisprezecimilor Europa League si a cedat cu 0-2 in confruntarea cu Villarreal.

Rapid Viena: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Are oicazia de a egala liderul la zi, deoarece ocupa locul secund cu 37 de puncte. Sunt trei lungimi intre ele, dar in runda anterioara a ratat ocazia de a sta foarte aproape de Salzburg. Totul s-a intamplat dupa un meci in care a pierdut doua puncte importante in jocul cu Altach. Partida s-a terminat asa cum a inceput, 0-0 si mai mult decat atat a avut un om in plus inca din minutul 23. Important este ca ramane neinvinsa in 2021, iar in cele cinci meciuri jucate in ultima luna a bifat patru victorii si o remiza.

Salzburg – Rapid Viena: cote la pariuri si ponturi pariuri

Desi vorbim despre primele doua ocupante ale clasamentului Tipico Bundesliga, Salzburg a reusit in acest sezon sa ramane neinvinsa. In tur a fost 1-1, dar in Cupa Austriei pur si simplu si-a ridiculizat rivala si a invins-o cu 6-2. Cred ca statutul de favorita pe care casele de pariuri il ofera echipei gazda este unul justificat si fotbalul practicat de Salzburg ii va aduce din nou alte trei puncte. Pe de alta parte nu pot trece vu vederea pofta de joc a rapidistilor si nu m-ar surprinde sa avem parte din nou de reusite din partea celor doua.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 0 / 43
Calcul:
-1 151 RON
ROI:
-11.3 %
Pariuri:
1868 / 34 / 1168
Calcul:
-11 315 RON
ROI:
-3.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
59 / 0 / 43
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3081
1868 / 34 / 1168
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide