Saint-Etienne - Guingamp. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.78 pentru duelul dintre Saint-Etienne si Guingamp, din cadrul campionatului francez.

Saint-Etienne - Guingamp. Pontul lui rossonero07

Sambata, de la ora 21:00, se va da startul disputei dintre Saint-Etienne si Guingamp, ce se va desfasura pe "Stade Geoffroy-Guichard", acolo unde anticipez un succes al formatiei gazda.


Saint-Etienne este vazuta ca favorita de agentiile de pariuri, conform cotelor oferite de bookmakeri, asa cum era si normal de altfel, fiind o echipa mai buna, ce are de partea sa si avantajul terenului propriu. "Verzii" nu au avut deloc un parcurs rau in stagiunea anterioara, terminand pe pozitia a saptea in clasamentul din Ligue 1, ratand de putin clasarea pe un loc de Europa League. In pre-sezon, echipa antrenata de Jean-Louis Gasset a jucat sase meciuri amicale, in care a izbutit patru victorii, invingand Andrezieux, Marseille, Lens si Nice, remizand cu Amiens, fiind invinsa de Bordeaux.


ECHIPA PROBABILA: Ruffier - Kolo, Subotic, Lacroix, Panos - Selnaes, M'Vila - Monnet-Paquet, Khazri, Hamouma - Diony


Guingamp de partea cealalta, este cotata cu sansa a doua in aceasta infruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai buna, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. Oaspetii acestei dispute nu au impresionat in ultima editie de Ligue 1, clasandu-se pe un modest loc 12, indeplinindu-si insa obiectivul, si anume evitarea retrogradarii, terminand la zece puncte ce zona "rosie". In aceasta pauza competitionala echipa lui Antoine Kombouaré s-a descurcat de minune, in cinci meciuri amicale reusind patru victorii, cu Cholet, Caen, Reims si Nimes, remizand cu Brest.


ECHIPA PROBABILA: Johansson - Tabanou, Sorbon, Kerbrat, Ikoko - Didot, Deaux - Thuram, Benezet, Salibur - Roux


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Saint-Etienne dispunand de un lot mai bun, fara indoiala, astfel ca ma astept ca in aceasta infruntare sa se impuna, mai ales ca are de partea sa si avantajul terenului propriu.

 

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele castiga