Sacramento Kings - Houston Rockets. Pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Sacramento Kings si Houston Rockets, din NBA, la o cota de 1.85.

Sacramento Kings - Houston Rockets. Pronosticuri NBA

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

"Regii" ataca play-off-ul


Sacramento Kings se afla pe locul 9 in Conferinta de Vest, cu 28 de victorii si 25 de infrangeri. "Regii" au patru succese la rand, gratie carora au trecut de linia de .500. Ultimul a venit, acum doua zile, contra celor de la San Antonio Spurs, acasa, 127-112. Bagley a venit excelent de pe banca si a pus 24 de puncte, 12 recuperari si 4 pase, iar dintre titulari, Fox a reusit 20 de puncte, 6 pase si 6 recuperari. Hield a terminat cu 18 puncte, 8 recuperari si 5 pase, aruncand la cos mai putin ca de obicei (5/12). Pe teren propriu, Sacramento are sapte victorii consecutive.


Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Din nou 40+ puncte pentru Harden


Houston Rockets se afla pe locul 5 in Conferinta de Vest, cu 31 de victorii si 22 de infrangeri. Dupa succesul impresionant cu Utah Jazz, a venit altul, la Phoenix Suns, 118-110. Harden a pus 44 de puncte, 8 recuperari si 6 pase, demonstrand, inca o data, ca poate sa conduca aceasta echipa de unul singur. CP3 a avut 18 puncte, 5 recuperari si 4 pase, iar Faried 17 puncte si 14 recuperari. PJ Tucker a terminat meciul cu doar 5 puncte, dar a avut 8 recuperari si 3 pase. Veteranul, cu o medie de 7.9 puncte pe partida in acest sezon, are probleme la aruncari in ultima perioada.


Sacramento Kings vs Houston Rockets: Echipele probabile si jucatori indisponibili

Sacramento Kings
Fox, Hield, Cauley-Stein, Bjelica, Shumpert
Houston Rockets
Paul, Harden, Faried, Ennis, Tucker


Capela este in continuare absent pentru oaspeti, in timp ce Gordon este trecut ca incert.


Sacramento Kings vs Houston Rockets: Rezultate directe (H2H)

In singura disputa din sezon, Houston s-a impus, pe teren propriu, scor 132-112. Rockets au castigat 9 dintre precedentele 10 meciuri directe.


Sacramento Kings vs Houston Rockets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Sacramento Kings are o cota de 2.28 la victorie, iar oaspetii primesc o cota de 1.66 pentru un succes. Ne asteptam la un duel spectaculos, cu multe puncte, in care Harden sa straluceasca iar. Dar un ritm rapid si lipsa lui Gordon s-ar putea sa-i "convina" si unui alt jucator de la Rockets - PJ Tucker. Defensiv, el este in continuare grozav. Doar c-a avut ceva probleme pe aruncari in ultima vreme. Si ce alt moment poate sa fie mai bun pentru a-si recupera apetitul ofensiv daca nu contra unei formatii care nu se apara excelenet? In precentul duel, PJ Tucker a terminat cu 9 puncte si 8 recuperari in nici 30 de minute pe parchet.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.85
Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 5 / 57
Calcul:
-647 RON
ROI:
-5.1 %
Pariuri:
692 / 26 / 518
Calcul:
-819 RON
ROI:
-0.7 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 132
65 / 5 / 57
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1245
692 / 26 / 518
Calcul
ROI: -0.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
PJ Tucker peste 7,5 puncte
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide