Sacramento Kings — Golden State Warriors
Incheiat

Sacramento Kings — Golden State Warriors: ponturi NBA 29.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Sacramento Kings - Golden State Warriors, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Golden 1 Center”, avem meciul Sacramento Kings - Golden State Warriors, din NBA. 

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings a pierdut doar doua dintre ultimele noua meciuri. Ofensiva a dat chix doar in prima confruntarea cu New Orleans Pelicans, din deplasare. La precedenta partida, Kings au invins-o pe Minnesota Timberwolves, scor 124-111. Fox a dat 36 de puncte, 12 pase si 7 recuperari, Barnes a inregistrat 18 puncte, 4 recuperari si 2 pase, in timp ce Monk a contribuit cu 17 puncte, 2 recuperari. Sacramento se afla pe locul 6 in Vest, cu 9W - 6L.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors vine dupa un succes, dar si acela destul de chinuit, 118-112, pe teren propriu, contra celor de la San Antonio Spurs. Curry a dat 35 de puncte, 6 pase si 3 recuperari, Saric a bifat 20 de puncte, 7 recuperari si 4 pase, pentru ca Thompson sa incheie meciul cu 15 puncte, 6 pase si 3 recuperari. Iar prestatii proaste din partea lui Klay si Wiggins, care nu se regasesc. Noroc cu Steph, care are o medie de 29.7 puncte marcate in acest sezon.  

Sacramento Kings - GSW: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Kings si Warriiors s-au intalnit deja de doua ori in acest sezon. Prima confruntare a fost mult mai spectaculoasa, cu +230 de puncte marcate, in timp ce de-al doilea meci a fost unul mai degraba de lupta. Sacramento merge bine in ofensiva atunci cand joac Fox. Dincolo, GSW marcheaza si ea destul de multe puncte, in conditiile in care Thompson si Wiggins parca dau cu caramizi. Va fi un meci interesant, cu multe incercari de la 3p. 

Ponturi
Peste 230,5 puncte
Cf
Cote
1.52
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 230,5 puncte
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token