Sacramento Kings – Charlotte Hornets: ponturi NBA

Expertul Legalbet Paul va recomanda doua pronosticuri de la partida Sacramento Kings - Charlotte Hornets, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 04:00, in “Golden 1 Center”, avem meciul Sacramento Kings - Charlotte Hornets, din NBA. Gazdele au infrangeri pe linie.

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings ar fi trebuit sa inceapa mai bine sezonul decat cu aceste patru infrangeri la rand. Cele doua de pe teren propriu, inclusiv ultima, 94-101 cu Denver Nuggets, au fost destul de stranse, insa meciurile din deplasare au aratat o Sacramento ce s-a chinuit pe faza ofensiva. Cu Nuggets, Holmesc a pus 24 de puncte si 13 recuperari, Fox a dat 20 de puncte, 9 pase si 3 recuperari, insa problema a fost la Hield. Doar 5 puncte, 4 pase si 3 recuperari, 2/13 din actiune. Si Kings nici n-au avut extrem de multe turnoveruri, 13 la numar.

Charlotte Hornets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Charlotte Hornets au castigat prima partida din sezon, acasa, contra celor de la Chicago Bulls, dar le-au pierdut pe urmatoarele trei. Ce-i drept, ultimele doua la fost la LA, contra echipelor din oras, Lakers si Clippers. Impotriva echipei lui Rivers, Hornets au cedat cu 96-111, putand tine pasul doar pana la pauza. Rozier a reusit 17 puncte, 3 recuperari si 2 pase, Graham 14 puncte, 12 pase si o recuperari, in timp ce Zeller a contribuit cu 14 puncte, 13 recuperari si o pasa. Pivotul celor de la Charlotte a terminat cu 4/10 din actiune, dar trei dintre cosuri au fost de la distanta.

Sacramento Kings - Charlotte Hornets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt doua formatii ce au pierdut pe linie, asa ca n-o sa ma ating de un rezultat final sau un under/over. Voi miza in schimb pe Zeller, care m-a impresionat placut in ultimele partide. Si-a imbunatatit aruncarea de la 3p si pune destul de multe recuperari pentru stilul sau de joc. Sigur, conteaza si cate minute poate evolua, dar daca nu intra un “fault trouble”, sta de regula peste 25.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 31
Calcul:
-914 RON
ROI:
-13.8 %
Pariuri:
817 / 31 / 625
Calcul:
-2 770 RON
ROI:
-1.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
35 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1473
817 / 31 / 625
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Zeller peste 24,5 puncte+recuperari+pase Zeller “doube-double”