Rusia - Samoa. Ponturi CM de Rugby

Samoa isi face debutul in competitie.

Marti, de la ora 13:15, pe "Kumagaya Rugby Stadium" din Saitama, avem partida Rusia - Samoa. Europenii au aratat ca pot sa tina piept unor adversari mai puternici.

Rusia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rusia a inceput promitator acest turneu final, conducand Japonia cu 7-5 pana in minutul 38 al primei reprize. Vorbim despre un duel cu tara gazda, o nationala favorita la iesirea din grupe. Un eseu pentru niponi in acel moment a schimbat cu totul fata partidei. In cele din urma, Rusia a pierdut cu 10-30. A lasat prea multe actiuni sa se desfasoare pe treisferturi, iar Japonia era indiscutabil echipa mai tehnica. In plus, rusii au realizat doar 284 de m cu mingea in mana. Aproape de trei ori mai putin decat adversarii lor.

Samoa - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Samoa inca n-a debutat in competitie si vine cu doar doua victorii in acest an. Totusi, ultimul test inainte de Campionatul Mondial n-a fost unul prea rau, esec cu Australia, 15-34. Chiar daca au fost surclasati la alergari, samoanii au reusit totusi sa produca pe faza de atac. La precedenta Cupa Mondiala, Samoa a castigat cu SUA in grupe, dar a pierdut urmatoarele trei partide, cu Africa de Sud, Japonia si Scotia. Interesant e ca Japonia si Scotia se afla in aceeasi grupa cu Samoa si la aceasta editie.

Rusia - Samoa: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este primul duel dintre cele doua natiuni, iar debutul la o Cupa Mondiala poate fi dificil, mai ales in fata unui oponent necunoscut. Rusia a afisat o rezistenta buna in prima repriza cu Japonia, iar tehnic, samoanii si niponii nu sunt atat de diferiti. Daca vor pastra jocul pe centru, rusii pot sa aiba o sansa. Nu neaparat la victorie, dar la o infrangere in niste limite decente. Linia de handicap mi se pare foarte buna.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-1 448 RON
ROI:
-22.3 %
Pariuri:
798 / 31 / 606
Calcul:
-2 023 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
798 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rusia + 34,5 HA
Comentarii
1
Alli
0
80-90 % sanse , bun pariu