Romania - Olanda. Calificari CM de Futsal

Acest meci este lupta pentru locul 2.

Miercuri, de la ora 19:00, in "Sala Polivalenta" din Piatra-Neamt, avem meciul Romania - Olanda, in Main Round-ul calificarilor pentru Campionatul Mondial de Futsal.

Romania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Romania este gazda acestui turneu de calificare, avand, in teorie, sansa a doua la calificare, dupa Kazahstan. "Tricolorii" n-au fost niciodata la un Campionat Mondial, dar au luat parte la 4 editii de Campionat European, ultima oara in 2018. Ne amintim cu totii meciul cu Ucraina, din grupa, cand Romania a avut 2-0, dar l-a pierdut pe Savio, accidentat. Ucraina a reusit sa intoarca meciul in repriza secunda si sa castige cu 3-2. Echipa condusa de pe banca de Lupu are 4 jucatori naturalizati, iar cei mai multi jucatori vin de la Imperial Wet. Romania are patru victorii la rand in amicale, castigand si turneul desfasurat in Ucraina, cu nationala gazda si Georgia.

Olanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olanda a progresat destul de mult in ultima vreme in futsal, fiind pe locul 18 in Europa in acest moment. Sa nu ne asteptam insa sa vedem olandezi 100%, cei mai multi fiind cu origini in fosta Yugoslavie sau in zona Turciei. Pentru a ajunge aici, batavii au castigat o grupa preliminara cu Estonia, 4-1, cu Muntenegru, 4-2, si cu Bulgaria, 6-1. Olanda n-a mai mers la un Mondial din epoca romantica a cestui sport, din 2000. Are o singura participare la un EURO in ultimii 12 ani, in Belgia 2014.

Romania - Olanda: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Acest duel este considerat lupta pentru locul 2, nationala care va castiga avand sanse bune sa treaca si de Albania si sa ocupe macar pozitia secunda in grupa. Kazahstanul pare peste ambele, de unde si importanta acestei prime intalniri. In doua amicale desfasurate anul trecut, cele doua nationale si-au impartit victoriile. Acum, Romania este in efectiv complet si ma astept ca publicul de la Piatra-Neamt sa-si faca datorita. Totusi, Olanda a demonstrat in Preliminary Round ca poate sa marcheze. De la noi, cred ca iar Savio se va remarca, purtandu-si echipa spre atac.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 5,5 goluri