Romania – Norvegia: ponturi CE de Handbal feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Romania - Norvegia, de la Campionatul European de Handbal feminin.

Luni, de la ora 21:30, in “Sydbank Arena”, avem meciul Romania - Norvegia, din grupa D de la Euro.

Romania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Romania a pierdut cu Germania in prima partida, iar evolutia din disputa cu Polonia, din primele 35-40 de minute, ne ducea cu gandul la o a doua infrangere si, practic, eliminarea din competitie. Dar “tricolorele” au reusit sa remonteze un dezavantaj de 4 goluri la pauza si au invins cu 28-24. Neagu a dat 8 goluri, dar cea mai buna jucatoare a partidei a fost Laslo, cu 6 reusite si un joc la constructie impecabil in repriza secunda. Apararea merita si ea multe laude, Romania tinand Polonia la doar 9 goluri in repriza secunda, doua dintre ele luate in ultimul minut de joc.

Norvegia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Norvegia a fost o masinarie de inscris goluri in primele doua partide de la Euro. Dupa 35-22 cu Polonia, nordicele au ridicat stacheta si au invins Norvegia cu 42-23. Norvegia a ratat doar 14/56 de aruncari, dovedind o eficienta incredibila pe faza de atac. Mork a fost cea mai buna marcatoare a disputei, cu 12 goluri. Ce ar trebui sa le ingrijoreze si mai mult pe “tricolore” e faptul ca Norvegia n-a avut nicio repriza in care s-o lase mai “moale”, marcand cel putin 17 goluri in fiecare dintre cele patru reprize jucate pana acum.

Romania - Norvegia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Fiind calificata in grupele principale, Romania n-ar trebui sa aiba nimic de pierdut in partida cu Norvegia. Sigur, ramane amintirea duelului de la precedentul Euro, castigat de Romania cu 31-23, dar nu prea se mai poate repeta. Putem insa sa facem o figura frumoasa si sa ne dezlantuim mai mult pe faza de atac. Cu siguranta Norvegia o va face.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 54,5 goluri