Romania – Germania: ponturi CE de Handbal Feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Romania - Germania, de la Campionatul European de Handbal feminin.

Joi, de la ora 19:00, in “Sydbank Arena”, avem meciul Romania - Germania, in grupa D de la Europeanul de handbal feminin.

Romania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Romania se prezinta cu cinci debutante la acest turneu final, asa ca nu este greu sa ne dam seama de faptul ca “tricolorele” nu prea au un obiectiv clar, precis. Chiar si Neagu a vorbit despre acest lucru, iar cea mai buna jucatoare a Romaniei a declarat ca cel mai important e ca toate fetele sa fie sanatoase. Din pacate, Crina Pintea a fost depistata pozitiv si nu face parte din lotul deplasat la EURO. In plus, Laura Moisa a primit si ea un rezultat pozitiv dupa aterizarea in Danemarca. Ea va fi retestata, insa pana atunci, atat ea, cat si colega ei de camera, Denisa Dedu, vor fi izolate, separat. La ultimul Campionat European, Romania a ajuns in semifinale.

Germania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Germania inca nu are probleme de lot (folosim “inca” fiindca ne asteptam sa fie ceva complicatii la acest EURO), dar a venit in Danemarca fara antrenorul principal, Henk Groener, aflat inca in izolare. Cel mai probabil, el va fi totusi pe banca maine, chit ca n-a condus niciun antrenament, de acest lucru ocupandu-se secunzii sai. La ultimul European, nemtoaicele n-au iesit din grupa principala. Germania nu s-a clasat niciodata mai sus de locul 3 la o competitie continentala. Kim Naidzinavicius este jucatoarea cu cele mai multe goluri pentru Germania, 306.

Romania - Germania: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Pentru Romania, Neagu e singura jucatoare deplasata la acest turneu care a sarit de borna de 100 de goluri. Cele doua nationale s-au intalnit si la precedentul EURO, in grupele preliminarii, iar “tricolorele” s-au impus cu 29-24. Fara Pintea in aparare, cred ca singura sansa e pe atac, acolo unde Cristina nu are voie sa rateze aruncari. Dar pentru ca acest lucru sa se intample, celelalte fete trebuie sa scape de emotii si sa-i ofere spatii. Vedem dupa acest prim meci cum si ce va fi, dar deocamdata am incredere in Neagu & co.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Neagu peste 8,5 goluri Romania peste 24,5 goluri