România — Germania: pont pentru un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, la cote de 1.57 & 1.80.

Meciul România - Germania este programat duminică, 28 martie, la ora 21.45, pe Arena Națională din București.

România - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Naționala României a debutat cu dreptul în grupa preliminară de calificare la Mondialul din 2022. Victoria cu Macedonia de Nord ne-a demonstrat 2 lucruri: am marcat 3 goluri și am ratat încâ cel puțin 3 ocazii clare pentru că avem calitate în atac și am primit 2 goluri și am rezistat cu greu pentru că avem carențe mari în defensivă. Viteza puștilor din atac și dezinvoltura cuplului care joacă pe benzi la Parma, Mihăilă și Man ne oferă speranțe pentru cel puțin un gol în poarta legendarului Neuer. Orice meci cu Germania este în primul rând un prilej de a demonstra valoarea, iar băieții noștri speră să poată reuși un rezultat pozitiv. Spiritul ofensiv imprimat de Rădoi a fost dejucat de naționale mai puțin valoroase decât Germania, cum sunt Norvegia sau Austria. De la instalarea lui Rădoi ca selecționer, România a jucat mai ofensiv, dar a arătat și probleme în defensivă. Au fost 33 de goluri în cele 9 meciuri ale lui Rădoi ca selecționer.

Germania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Drumul către Mondial al nemților a început abrupt cu 2 goluri în primele 7 minute ale grupei preliminare. Islandezii au fost ca un boxeur numărat în picioare care se clatină serios după golurile încasate de la Goretzka și Havertz. Germania lui Low a redus motoarele și a învins doar cu 3-0 în fața unei Islande care se laudă o defensivă compactă și eficientă. Meciul cu Islanda, câștigat lejer, a fost ocazia perfectă pentru jucătorii germani să arate că acel 0-6 cu Spania din noiembrie a fost doar o mare excepție. Pentru meciul de la București, Low va propune un mix Bayern - Premier League. În 6 din ultimele 7 meciuri ale Germaniei au fost cel puțin 3 goluri. 

România - Germania Cote la pariuri si ponturi pariuri

România are o echipă tânără, care nu are experința unei confruntări cu jucători de talia nemților. Cu toate acestea sunt convins că Rădoi nu va renunța la principiile sale ofensive, iar partida pare predestinată unui spectacol cu goluri. De aceea, alegerile mele pentru meciul de duminică seara sunt: Peste 2.5 goluri & Victorie Germania și peste 2.5 goluri. Betano oferă cote interesante: 1.57 & 1.80.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 10
Calcul:
-485 RON
ROI:
-28.5 %
Pariuri:
72 / 2 / 75
Calcul:
-2 030 RON
ROI:
-13.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
7 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 75
Calcul
ROI: -13.6 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri Victorie Germania și peste 2,5 goluri