Roma — Slavia Praga: ponturi pentru un meci din Europa League

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Europa League, la cote de 1.96 & 1.87.

Meciul Roma – Slavia Praga este programat joi, 26 octombrie, de la ora 22.00 pe stadionul Olimpico din Roma.

Roma - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Jose Mourinho a construit o echipă care începe să arate exact cum își dorește. 4 victorii consecutive și un Lukaku în formă asigură Romei un stat în cupele europene. Finalistă în ultimii doi ani în Conference League, echipa din capitala Italiei a început foarte bine și grupa de Europs League din care face parte. Roma are punctaj maxim după primele 2 etape și vrea să-și asigure cât mai repede calificarea în primăvara europeană. Echipa lui Mourinho poate să abordeze cu mulți jucători de rezervă ultimele două etape dacă scoate cel puțin 4 puncte din dubla cu Slavia Praga. Meciul de joi, care se va juca pe Olimpico, reprizeintă un test important pentru echipa italiană. Succesele cu Sheriff și Servette Geneva au fost doar încălzirea pentru această dispută cu cealaltă echipă puternică din grupă. 2-0 cu Frosinone, 4-0 cu Servette, 4-1 la Cagliari și 1-0 cu Monza dau forță mentală Romei. Chiar și fără trei titulati, toți accidentați, Mourinho știe că echipa sa poate învinge pe Slavia. Kumbulla, dar mai ales Dybala și Abraham sunt indisponibili.

Slavia Praga - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Slavia Praga a început excelent această grupă din Europa League. Cehii au două victorii, cu Sheriff și Servette și un golaveraj excelent, 8-0. Condusă încă din 2017 de către Jindřich Trpišovský, Slavia s-a transformat mult în ultimii 6 ani și este un mix interesant între internaționali cehi și fotbaliști din Gambia, Norvegia, Liberia, Ucraina sau...România. Andres Dumitrescu a venit de la Sepsi în finalul perioadei de transferuri din vara precedentă pentru 1 milion de euro și a fost titular în ultimul meci de campionat, dar și în victoria cu 6-0 în fața lui Sheriff din etapa precedentă a acestei grupe. Vicecampionii Cehiei nu au mai pierdut de 9 meciuri și vor o revanșă pentru eliminarea din fața Romei din 1996. Acum 27 de ani, Roma a trecut în prelungiri de Slavia după 0-2 și 3-1. Trpišovský are 8 jucători accidentați sau scoși din lot pe motive disciplinare. Norvegianul Wallem și nigerianul Ogbu sunt cei mai importanți dintre indisponibili.

Roma – Slavia Parga Cote la pariuri si ponturi pariuri

Mourinho știe forța ofensiva a adversarului de joi seară. Slavia a dat 8 goluri în primele 2 meciuri din această grupă și vine pe Olimpico cu gânduri mari, dar va da peste o echipă a Romei care va încerca să joace economicos. De aceea, ponturile mele sunt: sub 2.5 goluri & Nu marchează ambele. FavBet oferă cote bune pentru aceste alegeri: 1.96 & 1.87.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale  din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Sub 2.5 goluri
Cf
Cote
1.96
Ponturi
Nu marchează ambele
Cf
Cote
1.87
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Europa League
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Sub 2.5 goluri Nu marchează ambele
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token