Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Rojer/Tecău – Tsitsipas/Zimonjic: рronosticuri Tenis ATP Rotterdam

0

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rojer/Tecău vs. Tsitsipas/Zimonjic.

Rojer/Tecău – Tsitsipas/Zimonjic: рronosticuri Tenis ATP Rotterdam

Luni, 10/02/2020, nu mai devreme de ora 17:30, Rojer/Tecău si Tsitsipas/Zimonjic vor juca in faza optimilor de finala ale turneului ATP de la Rotterdam (Olanda, hard indoor).

JULS ROJER & HORIA TECĂU (#18 ATP / #17 ATP)

Cap de serie numarul patru in cadrul turneului ATP World Tour “500” de la Rotterdam, olandezul (care de fiecare data a beneficiat de suportul publicului si a fost mai motivat ca niciodata cand a jucat aici) si romanul se afla pentru al saptelea sezon consecutiv pe tabloul principal al acestei competitii! Au demonstrat de-a lungul timpului ca se simt excelent pe hardul indoor din sala “Rotterdam Ahoy”, iar performantele vorbesc de la sine: semifinalisti (2016, 2017, 2018), finalisti (2014, 2019), campioni (2015). Aflati la al saptelea sezon la rand pe care au ales sa-l parcurga sub acest format, Rojer/Tecău reprezinta la ora actuala cel mai longeviv cuplu de dublu in ierarhia mondiala de dublu masculin! Pe langa finala de la Rotterdam, cei doi au mai adaugat in palmares anul trecut si o semifinala pe hardul indoor de la Stockholm, plus turneul castigat in sala de la Basel – toate aceste performante contribuind la calificarea lor la Turneul Campionilor de la Londra. 

STEFANOS TSITSIPAS & NENAD ZIMONJIC (#86 ATP / #407 ATP)

Cei doi au primit un wild-card din partea organizatorilor si nu au mai jucat niciodata impreuna! Stefanos Tsitsipas nu are un start de sezon prea bun la simplu (doar doua victorii si trei infrangeri in meciurile oficiale), iar despre performantele obtinute  anul trecut de el la dublu strict pe hard indoor putem spune doar atat – cinci meciuri disputate / cinci infrangeri acumulate! De cealalta parte, Nenad Zimonjic a ajuns deja la patruzeci si trei de ani si a trecut mai bine de un deceniu de la momentul in care avea sa urce pe fotoliul de lider mondial la dublu (este o legenda a acestui sport, dar in ultimele patru sezoane a jucat din ce in ce mai putin si a obtinut din ce in ce mai putine performante). Actual capitan al echipei de Cupa Davis a Serbiei, tenismenul nascut si crescut la Belgrad n-a mai jucat vreun meci in sezonul regulat!

Rojer/Tecău – Tsitsipas/Zimonjic: Cote la pariuri si predictii pariuri

 Sunt de parere ca de departe olandezul si romanul pornesc cu prima sansa astazi, nu doar pentru ca vor evolua la turneul lor “de casa” (asa cum era si BRD Bucharest-Open pentru Horia Tecău), dar si pentru ca dupa cei sapte ani pe care i-au impartit impreuna la cel mai inalt nivel, au dezvoltat toate automatismele posibile pentru a se gasi pe teren numai din instinct! Un alt mare plus – ambii servesc foarte bine. Iar de aici putem dezvolta un pic subiectul si sa subliniem faptul ca poate-poate doar Stefanos Tsitsipas se poate ridica la nivelul lor din acest punct de vedere (vor fi mai multe “paini de mancat” in momentul care Nenad Zimonjic se va afla la serviciu, deoarece sarbul n-a excelat niciodata la acest capitol).

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.02
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
16 / 1 / 23
Calcul:
-969 RON
ROI:
-24.2 %
Pariuri:
53 / 4 / 42
Calcul:
-356 RON
ROI:
-3.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 40
16 / 1 / 23
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 99
53 / 4 / 42
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Rojer/Tecău