Roger Federer – Matteo Berrettini: pronosticuri Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Federer vs. Berrettini.

Roger Federer – Matteo Berrettini: pronosticuri Turneul Campionilor

Marti (12/11/2019), nu mai devreme de ora 16:00, Roger Federer si Matteo Berrettini isi vor disputa al doilea meci din “Grupa Andre Agassi” @ “Turneul Campionilor” de la Londra (hard indoor).

ROGER FEDERER (#3 ATP)

A inceput turneul cu o infrangere oarecum surprinzatoare, dar la limita, in fata mai tanarului austriac Dominic Thiem (5-7 5-7). In mare parte diferenta s-a facut pe serviciul al doilea, acolo unde elvetianul a castigat doar 10/21 puncte (47%), spre deosebire de cele 19/30 adjudecate de catre Thiem (63%).

Pe primul serviciu a avut un procentaj bun (70%), a expediat 5 asi, dar a fructificat doar o minge de break din totalul de patru pe care si le-a procurat (in antiteza, adversarul a fructificat trei din cinci). A urcat la fileu de douazeci si doua de ori, dar a castigat doar douasprezece puncte de acolo (55%). Extra, douazeci si patru lovituri direct castigatoare – respectiv douazeci si doua greseli nefortate!

  • VICTORII Federer vs. Berrettini: 6-1 6-2 6-2 (Wimbledon, 2019, iarba)

MATTEO BERRETTINI (#8 ATP)

Pare a fi “veriga slaba” de la “Turneul Campionilor”, debutand cu o infrangere usturatoare – e drept – in fata celui mai in forma tenismen al momentului – Novak Djokovic (2-6 1-6). A fost o partida dominata cap-coada de “Nole” la absolut toate capitolele: 75% vs. 47% puncte castigate cu primul serviciu, 75% vs. 29% puncte castigate cu al doilea serviciu, 5/7 vs. 1/1 mingi de break fructificate, doar sapte erori neprovocate spre deosebire de nu mai putin de douazeci si cinci ale italianului.

  • VICTORII Berrettini vs. Federer: nici o victorie

Roger Federer – Matteo Berrettini: Cote la pariuri si predictii pariuri

Urmarind atat meciul direct de la Wimbledon, cat si ambele partide pe care le-au disputat pana acum la ATP London Finals, mi-am putut face o parere solida despre cum s-ar putea desfasura acest duel! Cu siguranta italianul nu va arata la fel de rau ca in meciul cu Djokovic (si spun asta pentru ca Federer nu returneaza la fel de bine), dar nici nu-l vad capabil sa-i puna probleme elvetianului pe serviciul acestuia. “Swiss Maestro” are nevoie obligatorie de victorie – ideal in minim de seturi – pentru a mai pastra ceva sanse la calificarea in penultimul act. Jocul practicat de Berrettini se “invarte” uneori mult prea mult in jurul primului serviciu, iar suprafata lenta de la “Turneul Campionilor” nu-i permite sa faca prea multe lovituri castigatoare nici cu forehand-ul exploziv cu care ne-a obisnuit de-a lungul sezonului. 

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 3 / 27
Calcul:
-1 508 RON
ROI:
-32.1 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
17 / 3 / 27
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2 – 0 la seturi Roger Federer