Rodriguez Taverna — Jaume Munar: pronosticuri Tenis ATP Brasilia

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rodriguez Taverna vs. Munar.

Joi la pranz, 25/11/2021, nu mai devreme de ora 16:00, Santiago Fa Rodriguez Taverna si Jaume Munar vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP Challenger Tour de la Brasilia (Brazilia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.35 @ Santiago Fa Rodriguez Taverna vs. 1.29 @ Jaume Munar!

RODRIGUEZ TAVERNA (#319 ATP)

Are douazeci si doi de ani, s-a nascut si are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, tenismen cu alonja si cu un prim serviciu bun la cei 1,91m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul antrenorului Mariano Hood! Luna noiembrie este una excelenta pentru argentinian, care a obtinut cateva performante notabile la nivel ATP Challenger Tour: doua sferturi de finala consecutive pe zgura de la Montevideo challenger si Campinas challenger.

  • VICTORII Rodriguez vs. Munar: 6-4 6-3 (Campinas challenger, 2021, zgura)

JAUME MUNAR (#84 ATP)

Cap de serie numarul doi in cadrul competitiei Brasilia challenger, ibericul nu pare sa se fi adaptat si sa fie la un nivel de concentrare major pe taram brazilian; dupa ce saptamana trecuta era eliminat inca din runda inaugurala fara drept de apel tocmai de adversarul pe care-l va infrunta astazi, nici in primul tur de aici de la Brasilia challenger nu a impresionat, chinuindu-se cu tenismenul columbian Alejandro Gonzalez (6-2 3-6 6-3), care nu mai este de mult un nume cu rezonanta in “sportul alb”.

  • VICTORII Munar vs. Rodriguez: nici o victorie

Rodriguez Taverna – Jaume Munar: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe cel putin un set adjudecat de “outsider” deoarece toate premisele duc intr-acolo: l-a invins pe spaniol in minim de seturi in urma cu doar o saptamana intr-o partida in care nu doar ca nu si-a cedat serviciul, dar pe parte de retur si-a procurat nu mai putin de zece oportunitati de break, izbutind sa fructifice trei dintre ele! Mergand mai departe, mentionez ca Rodriguez Taverna i-a “furat” set si celui care avea sa devina campion la Campinas challenger – compatriotul Sebastian Baez (6-2 6-7 1-6), iar in primul tur de aici de la Brasilia challenger l-a umilit efectiv pe Tomas Lipovsek Puches (6-1 6-0). De cealalta parte, asa cum aminteam si mai sus in descriere, spaniolul Jaume Munar s-a chinuit din nou – de aceasta data cu al #422-lea tenismen al lumii – acest columbian experimentat ce-i drept, Alejandro Gonzalez (doua ore petrecute pe teren / cinci asi expediati, cu patru duble greseli comise / si-a cedat serviciul de trei ori, oferindu-i oponentului sapte mingi de break / pe parte de retur si-a procurat tot sapte oportunitati de break, izbutind sa fructifice cinci dintre ele si facand astfel diferenta).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 6 / 39
Calcul:
+452 RON
ROI:
4.3 %
Pariuri:
559 / 50 / 426
Calcul:
-2 756 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
60 / 6 / 39
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1035
559 / 50 / 426
Calcul
ROI: -2.7 %
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde