Roberto Bautista — Jannik Sinner: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bautista vs. Sinner.

Vineri, 02/04/2021, nu mai devreme de ora 20:00, Roberto Bautista-Agut si Jannik Sinner vor juca in faza semifinalelor turneului ATP de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.72 @ Roberto Bautista-Agut vs. 2.15 @ Jannik Sinner.

ROBERTO BAUTISTA (#12 ATP)

Are ocazia sa revina printre primii zece tenismeni ai lumii si sa-si egaleze totodata “career best”-ul, urmand a urca pana pe al 9-lea loc in ierarhia mondiala daca va reusi sa castige Masters-ul de la Miami! Premisele sunt bune, mai ales dupa ultima si cea mai mare victorie a sezonului regulat pe care a obtinut-o in faza sferturilor de finala in dauna rusului Daniil Medvdev (6-4 6-2). Si nu doar succesul in sine a fost o mare surpriza pentru toata lumea, cat mai ales maniera categorica in care acesta a fost obtinut.

  • VICTORII Bautista vs. Sinner: nici o victorie

JANNIK SINNER (#31 ATP)

La doar nouasprezece ani, tanarul italian va urca pana pe a 24-a treapta a clasamentului mondial de saptamana viitoare, indiferent de rezultatul acestei semifinale, existand evident premise de a urca si mai mult in eventualitatea in care va ajunge mai departe la Miami Open! Dupa o partida per total echilibrata, a trecut de kazakhul Alexander Bublik (7-6 6-4) in faza sferturilor de finala, dupa ce-i mai eliminase pe parcurs pe finlandezul Emil Ruusuvuori (6-3 6-2) sau mai ales pe rusul Karen Khachanov (4-6 7-6 6-4).

  • VICTORII Sinner vs. Bautista: 7-6 6-2 (Bett exhibition, 2020, hard indoor), 6-4 3-6 7-5 (Dubai, 2021, hard outdoor)

Roberto Bautista – Jannik Sinner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o victorie si totodata pe o revansa pe care si-o va lua spaniolul in semifinala de astazi, luand in considerare evolutiile pe care le-au avut cei doi combatanti in special in partidele din faza sferturilor! Roberto Bautista a petrecut pe teren doar o ora si jumatate in disputa cu rusul Daniil Medvedev, timp in care in ciuda faptului ca n-a expediat vreun as, nu si-a cedat serviciul (trei din trei oportunitati de break salvate); ibericul si-a trecut in cont acest succes important in special gratie capacitatii de a se impune in marea majoritate a schimburilor lungi de mingi in care a fost implicat (76% a fost procentajul punctelor adjudecate cu a doua minge de serviciu, spre deosebire doar 33% de partea numarului doi mondial). De cealalta parte, italianul Jannik Sinner n-a facut cel mai bun meci cu Alexander Bublik si a avut procentaje slabute atat la punctele castigate cu prima minge de serviciu (63%), cat si cu a doua (59%); per total i-a oferit adversarului nu mai putin de noua oportunitati de break (doar doua fructificate de acesta).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Roberto Bautista